Продавам FIAT BRAVO HGT /Браво ХГТ/ Колата е в идеално състояние, всички консумативи са сменени - масло, филтри, ремъци - ангренаж и клима с всички ролки на 164000 км. в момента колата е на 192000, внос Швейцария преди 4 г. КИЛОМЕТРИТЕ СА РЕАЛНИ. За тези 4 години бая неща съм сменил по нея, така че няма да ги изброявам - КОЛАТА ПРОСТО Е ГЛЕДАНА МНОГО ДОБРЕ, ако някой иска по - подробна инф. да пише на ЛС. Всичко което е сменяно по колата е СТОК - амортесьори, дискове, генерация и Т.Н. - няма по нея никакви рацерски интервенции - спортни филтри, гърнета чипове и други чудесии , колата ми си има пълна компютърна история в единствения сервиз, в който съм я поддържал през цялото време откакто я имам и при покупка я давам с колата. Продава се с комплект 4 бр. алуминиеви CMS джанти 16`които са обути в 205/45 - предни 2бр. и 215/40 2 бр. - задни /летни гуми FALKEN високоскоростни на 3 сезона в много добро състояние + 1 бр. резервна лятна гума FALKEN 16`/205/45/ . за съжаление гумите не се продават в България, което е малък проблем при късане на гума в дупка или кадетоидае. + алуминиеви джанти от fiat coupe ТУРБО 15` - с 4 бр. и зимни гуми MALOYA 185/55 на 2 сезона в идеално състояние. и багажник за ски и сноуборд купен преди 2 г. от импас 56.Всичко по колата си работи - табло, тоци, фарове, охлаждане, компютър и Т.Н. СЪЕДИНИТЕЛ ЗА СМЯНЯ СЛЕД 20 000 КМ.,накладките имат още около 20 -30 000 км. и те. Климатика е допълван преди 1 месец и е в идеално състояние, радои касетофона е сток на Браво има извод за CD чейнджър в багажника което също сие сток за ХГТ - но аз никога несъм го ползвал заради MP3 с адапторна касета, сменени масло и филтри на 190000 км. Колата има годишна винетка, гражданска отговорност и за Европа, и пълно автокаско до януари 2008г. в Дженерали.Моля без разни заяждания, колата я продавам защото имам от 3 месеца служебна, и ХГТ - то ми седи само пред входа и прашасва, а и така се очертава в бъдеще дае . Колата миедавала от 8.5 - 9 на извънградско до 15 -17 както на градско така и на извънградско, зависи как се кара определено това е кола за маняци които знаят какво искат, звука и вървежа на петака на Браво нямат много подобни от колите за тези пари.Браво ХГТ 20 20V - първа регистрация - 1997, в БГ е от към 4 годиниДВГ - 147 конски сили, клима, джанти 16` и 15` всички екстри за модела без кожа, багажник за ски.ЦЕНА 6200 лв. ЗА ВСИЧКО ЗАЕДНО - НЕ ПРОДАВАМ ОТДЕЛНО НИЩО - ДЖАНТИ, СКИ БАГАЖНИК ГУМИ ИЛИ КАКВОТО И ДАЕ. От София съм и за района на София може и за сериозни купувачи да я докарам за оглед. В провинцията не съм OK да ходя за огледи.за контакт ЛС или e-mail krum_ktk@hotmail.comтел 0888 329 340дано някой Фиат фен да се сдобие с тази кола, защото си заслужава :D :DНОВА ЦЕНА - 5600 ЛВ. - ТОВА Е ЦЕНА БЕЗ ЗИМНИТЕ ДЖАНТИ С ГУМИТЕ И СКИ БАГАЖНИКАГОТОВ СЪМ ДА ПРЕГОВАРЯМ АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам FIAT BRAVO HGT /Браво ХГТ/ - НЕ СЕ ПРОДАВА ВЕЧЕ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Джантите от първата(тия 16" яките) снимка продаваш ли ги???Драсни ако ги даваш...може и без гумите :D Може и с тях...Миси предварителноИли поне кажи от къде да се сдобия с такива, ако не даваш твоите :P :P
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар