дясно огледало за задно виждане типо 10лвКарбуратор за Пунто 20 лвТабло за Типо дигитално 25 лвТабло ЗА Типо дигитално без обортомер 20 лвперка за радиатор Фиат 15лвПерка за радиатор мазда 323 15лвЦялото табло на типо (цялата пластмаса от колонка до колонка) 30лв Парно на типо 50лвРезервоар от типо 30лвДелко с бобината вътре хонда 1.6 16в 40лвИнжектори хонда 1.6 16в 40лвклиматик Голф2 и Пасат 200лвръчки за фарове/чистачки за типо 10лв4 машинки за централно оригинални от рено 5/11/19/21 Еспейс 15лв2 вакум машинки за централно за МБ 124 10лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Части
Collapse
X
-
А за Типо обикновено табло с оборотомер нямаш ли?Това цялото табло за Типо само пластмасата ли е или заедно със другите работи, какво му е състояноето, има ли джабка(щото мойто няма и много ме дразни), дай снимки!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
привет, да те питам вебер карбуратора в какво състояние е ??и какви други части можеш да ми намериш за фиат бертоне х 1/9 ???като начало ми трябва предно стъкло, амортисьори предни/задни, спойлери предни и въздухозаборниците - дватаlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
заминаха си :дясно огледало за задно виждане пунтокарбуратор ВЕБЕР 32/34 ТЛДЕ Карбуратор от Фиат Абарт (от тея старите с 4 фара) Табло за Уно дигиталнокомплект макферсон (пружина,тампон,шенкел,диск,главина с лагер,спирачен апарат)4 машинки за централно оригинални от рено 5/11/19/21 Еспейсимам и дигитално табло за уно турботабло за уно турбо дизел
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар