Продавам Брава ELX 96г.цвета е сив металик - светълекстри :ABSцентралноЕърБегел. стъклаел. огледалаклиматики там другите дет си ги имаколата е внос от Италия внесена е миналата годинакилометрите според електронния уред на таблото са 160 000салона е тъмно син плюш и общо взето е запазенсменени са консумативите преди има няма 1000 км + преден десен шарнирима само един ключ обаче - ежедневен има и лети джанти 14" оригинални ФИАТ с 4 летни гуми Йокохама има си касетофонче AIWAдвигателя работи равномерно и тихо за съжаление нямам снимки в момента на колатано при интерес ще направя и ще ги постнаЦЕНА : 2000EUR или равностойността им в левап.с. НЯМА АГУ ... МРАЗЯ ГАЗТА ... колата е регистрирана с платен данък, гражданска ... както и винетка за цялата година ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FOR SALE : FIAT BRAVA ELX или БАРТЕР !!! снимки
Collapse
X
-
ми що не ... некой може да иска да си смени примерно Пунтото или Типотодали ше зема пари или кола и малко пари се тая ... не ми е проблем ... после да продам и тая от бартераснимки вътре нямам ... не се сетих да я снимам и вътревътре е син плюш навсякъде - запазен няма пукнатини и цепнатини никъде ...Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
-
Бартер за Пунто 1,1 94г на 135000 /поне така сочи/ внесена от италия 03.10.2006 сменени всички консумативи:мсало, ремъци, 2-та радиатора /охладителен и на парното бяха текнали/ +антифриз, предни и задни носачи- само сядаш и караш. Колко ще искаш за доплащане?Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо!
Коментар
-
Red Storm написа:Бартер за Типо 2000/16 с доплащане от моя страна.Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар