Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Типо 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако офертата за типото е още актуална, един пич около мен иска да вземе типо.А за 1.4 12V ако вала е в добро състояние и колата е след ’97 не се притеснявай, аз имам такава от 3 години, няма ядове.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

В крайна сметка май реших че най-добрия двигател за мен е 1.9 TD - 101 коня. Харчи малко, доколкото разбрах и върви добре. Само ме притеснява това за данъка - тези 101 коня колко пари ще струват. Вие какво ще кажете за този двигател, видях че колите с него са малко по-скъпи от бензиновите, но ако е малък разхода мисля че ще си заслужава.

Коментар

1.9 TD е 100 коня и май влиза в ниската категория за данъка. JTD е 105 коня и там гориш...
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
          1.9 TD е 100 коня и май влиза в ниската категория за данъка. JTD е 105 коня и там гориш...
          Гледах го в auto.ru и там пише че е 101 коня, затова се питам.

Коментар

Ми най-добре някой дето има такъв да си каже. Аз изхождам от това, че на много фиати си пише конете по врати и капаци и съм виждал да пише точно TD100
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

zgabrovski написа:
              Ако офертата за типото е още актуална, един пич около мен иска да вземе типо.А за 1.4 12V ако вала е в добро състояние и колата е след ’97 не се притеснявай, аз имам такава от 3 години, няма ядове.
              Типото го дадох вече на братовчед ми.

Коментар

Working...
              X