Системата е на 4 месеца, донесоха ми я от чужбина.Свири уникално добре.Даже мога да твърдя че в ценовия си клас свири най-добре!характеристики:Със две дистанционни е(в БГ ги дават само с едно!) едното от които е неразпечатано!Към нея си има и книжки и упътване + кабели с 2 вида накрайници:-чинчове(за DVD)-стерео джак-ове за PC-тоЦена 110лвhttp://get.bg/catalog/product_info.p...7fВашите оферти тука или на ЛС
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sell: 5+1 съраунд система за PC или DVD
Collapse
X
-
купувам веднага кабелаците за ПЦ то.. ако ги даваш отделно разбира се! от 3 години търся 5+1 за ПЦ и не намирамlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
-
x 1/9 написа:купувам веднага кабелаците за ПЦ то.. ако ги даваш отделно разбира се! от 3 години търся 5+1 за ПЦ и не намирам
Коментар
-
имам си доста добър съраунд, проблема е че не е пригоден за ПЦ и не мога да го закача към компутрото. Имам си сякакжи кабеляци но са на чинчове а на мен ми трябват жак към чинч. преровил съм почти всички магазинчета и такива кабеляци не намерих. Има едни но те са стерео жак към чинчове, а аз търся моно жак към един чинч... абе дълго е за обясняване. Ако решиш че може да се разделиш с ПЦ кабеляците - кажи цена и да действамеlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
-
Nikcho написа:А някаква остатъчна гаранция има ли и какав е кабела за към ДВД-то?>>JDM<<
Коментар
-
rollin написа:Ето какво трябва да търсишМоите не ги продавам отделно.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар