Подреждах си килера и открих разни кутийки с лепкави неща вътре които съм купувал за старата си кола, но така и не съм използвал, или съм използвал малко. Тъй, като за сегашната кола не ми трябват, а няма смисъл да се доскапват ги подарявам на някого, ако прояви интерес. Така... да обясня по-подробно:1.Body 930 - 1kg. кутия. Струва ми се, че има около 300-400гр. в кутията.2.Body 950 - 400ml. спрей. Пръскано е много малко, по моя преценка е пълен с около 80-90% от съдържанието си.3. Кит с фибростъкло Nigrin - 500гр. НОВ не отварян! 4. Nigrin паста за запушване на малки отвори в ауспуховата система. Върши чудесна работа за временно закърпване! Кутийката е отваряна, но е доста пълна.Подарени са!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подарявам следните неща за клепане! :) ПОДАРЕНИ!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз се интересувам от тази двете:2.Body 950 - 400ml. спрей. Пръскано е много малко, по моя преценка е пълен с около 80-90% от съдържанието си.3. Кит с фибростъкло Nigrin - 500гр. НОВ не отварян! От кой квартал си ? Пиши ми тук или на ICQ: 136800241||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
А да те питам тогава за малко информация. Първо за Body 950. Като го напръскаш какво покритие остава? Гумено ли ? Колко му е цената?Другото нещо, което ме интересува е цената на кита с фирбростъкло. И от къде може да бъде намерен? Мерси предварително!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executor написа:А да те питам тогава за малко информация. Първо за Body 950. Като го напръскаш какво покритие остава? Гумено ли ? Колко му е цената?Другото нещо, което ме интересува е цената на кита с фирбростъкло. И от къде може да бъде намерен? Мерси предварително!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар