Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам "FIAT Punto" - силно катастрофирал!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не съм казал, че я продавам само цяла Просто така е много по-лесно и бързо, а и аз не гоня максимална печалба от останките - както виждате сам свалих цената От колата (по памет) са здрави двигателя, скоростите, салона, електрониката и външните части, които се виждат на снимките - но защо мислите, че някой ще даде повече от 4000лв. на части, при положение, че такива коли по моргите в Германия, цяли струват 1000 Евро

Коментар

Добре де, ами аз тогава не мога ли да си купя друга, блъсната от другата страна и да си сглобя една здрава от двете, тъкмо ще ми останат и половин кола части, който после вече ще мога да разпорадвам, както ми е кеф?!

Коментар

Коментар

Питах те за тасовете ...."Ке игра ли наш Кръстю царот или ДА"?!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Те са само 3 и не знам, колко точно са здрави четвъртия остана зад ТИР-а.... заедно с цялата дясна гума

Коментар

Виж ги де. Три, три.
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Довечера ще ги снимам :D

Коментар

А ако я даваш на части - какви са гумите и джантите?

Коментар

Джантите са 14" с гуми 165/70 "Pirelli" П.П.Днес ще взема проформата от застрахователите, за да мога да си направя сметка на частите и труда, и тогава ще преценя твърдо, дали ще я правя или ще я продавам както мога

Коментар

Карам го абсолютно същото, цвят, ексри, двигател,вече съм 100 000 км и нещо не ми харесва съединителя така че ако ще я даваш на части си заплювам съединителя,казваш и идвам да го взема,също и емблемата от предния капак че някой я открадна.

Коментар

Колеги, колата вече се продава на части Не съм уточнил с точност цените на отделните детайли, защото нямам време да проверя поотделно, кое, колко струва, а и знаете, че крайна цена в търговията няма, затова очаквам и вашите преложения, въпроси, идеи....

Коментар

капачка за резервоара ?Антена ?

Коментар

Твои са

Коментар

Супердай телефон да се чуем

Коментар

088 33 830 33 - Кирил Но да знаеш, че днес няма да стане, най-рано утре вечер мога да ти ги дам - просто нямам време А между другото антената до къде я искаш?Само това дето се навива > заедно с поставката за тавана > заедно с кабела до стереото?

Коментар

Working...
                                X