Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Декове Technics, Sony, AIWA и CD player DZU (PHILIPS)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Декове Technics, Sony, AIWA и CD player DZU (PHILIPS)

Здравейте колеги,навремето баща ми имаше студио за звукозапис, после преминахме на готова стока от производителите.Сега бизнеса е ликвидиран от няколко години насам, но ни остана малко техника за продан.Баща ми не искаше да я продава - той си е заклет хайфист, но най сетне осъзна колко не му трябва Продават се следните неща :Дек TECHNICS - RS-BX 404 PSX cap - dolby B+C, bias, full logic control - 90лвДек SONY - TC K 390 - Dolby B+C, bias,full logic, 2 мотора - 80лвДек AIWA - AD-F410 AMIS - dolby b+c, full logic, 2 броя - 70лв всекиCD Player DZU (PHILIPS) - остава си един от най яките плеъри правени някога -многомалко е работил, оригинална оптика - 50лвДелител за сигнал при запис - 2 входа - 5+10 изхода - цена - по договарянеЕстествено цените подлежат на договаряне. Машините са добри, малко ползвани, относително среден клас.Запитвания на ЛС или по мейл.Ето снимки:
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

И аз имам дек техникс подобен на твоя,обаче не мисля да го продавам :D Яката работа е
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

има ли някой от тях изход за грамофон, че моя тхнникс е мн нов а грамофона малко по стар и вади доста слаб звук
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Предполагам имаш предвид ВХОД за грамофон?Не!Дековете по принцип нямат входове за грамофон, но усилвателя ми (Пак Техникс, клас ААА) си има отделен вход за грамофон със замасяване и по голямо усилване на сигнала.Ти не знам дали прекарваш грамофона през дека, но ако имаш триглава машина с монитор на входния сигнал, можеш през нея да си усилваш сигнала. Ако ти е двуглава - трябва да я държиш включена на запис, което не е добре за нея - износва се излишно механиката - пускай си го направо към усилвателя. Има едни предусливатели за грамофон, които се продават като кит за сглобяване - няколко лева бяха - слагаш го и забравяш.

Коментар

Yavor написа:
          ...но усилвателя ми (Пак Техникс, клас ААА) ...
          Надеждата е слаба..., но него продаваш ли го, колко вата е!?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Явка, да имах предвид входиначе май така ще стане както предлагаш - да си взема такова усилвателче Благодаря все пак
            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Yavor написа:
              Нъц Кире, не го давам. На него и на 2 руски колони по 150вата и на 73 сантов, 100херцов JVC си правим кефа с бащата да гледаме филми. Не е съраунд и не е Плазма телевизора, ама за сметка на това картината е голяма, а звука качествен и мноооого мощен - нищо общо с продаваните 5+1 китайски ч...ии. Наскоро си правих кефа - Терминатор 1+2+3 - от на бати Арни златния период - като пуцат и се пазим от гилзите, честно, а майка ми идва от вън и пита дали не е паднал тавана... Иначе усилвателчето е много читаво, 2Х105 го дават, реално е 2Х90 или 4Х40 ама не е куадро а само псевдо ги дели. А aко си за усилвател - я виж тук - моя е същия но по-високия клас. Тоя пич много му иска особено в състоянието, в което се намира, но на този форум има много добри предложения - имаше един Хармън-Кардън за 200лв (изглежда много, ама това не е японска ширпотреба).Иначе за съжаление в къщи най-често сега слушам музика от телевизора, уредбата ми е хванала паяжина, а и яките неща останаха при родителите ми на вилата. Аз в моите 40 панелни квадрата нямам място за лаптопа даже, та сега съм на кухненската маса

Коментар

Yavor написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Yavor написа:
                Нъц Кире, не го давам. На него и на 2 руски колони по 150вата и на 73 сантов, 100херцов JVC си правим кефа с бащата да гледаме филми. Не е съраунд и не е Плазма телевизора, ама за сметка на това картината е голяма, а звука качествен и мноооого мощен - нищо общо с продаваните 5+1 китайски ч...ии. Наскоро си правих кефа - Терминатор 1+2+3 - от на бати Арни златния период - като пуцат и се пазим от гилзите, честно, а майка ми идва от вън и пита дали не е паднал тавана...
                Жалко. Иначе на точно такива 150 ватови руски колони и с един усилвател Сони навремето непрекъснато гледахме в къщи Междузвездни войни. Първият път ефекта върху моята майка беше абсолютно същия. Жената се прибира от работа и търчи да види какво става. Колко съжалявам сега че съм си продал техниката...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кире, искам да сменя апартамента и пак ще си събера читава техника - няма да купувам разни 5.1 л....на, а едно ресиврче 6.1 на Сони например с яки колони и т.н. КАто си пусне човек музика да му се пълни душата а не само ушите...

Коментар

CD-то замина...

Коментар

Yavor написа:
                      Предполагам имаш предвид ВХОД за грамофон?Не!Дековете по принцип нямат входове за грамофон, но усилвателя ми (Пак Техникс, клас ААА) си има отделен вход за грамофон със замасяване и по голямо усилване на сигнала.Ти не знам дали прекарваш грамофона през дека, но ако имаш триглава машина с монитор на входния сигнал, можеш през нея да си усилваш сигнала. Ако ти е двуглава - трябва да я държиш включена на запис, което не е добре за нея - износва се излишно механиката - пускай си го направо към усилвателя. Има едни предусливатели за грамофон, които се продават като кит за сглобяване - няколко лева бяха - слагаш го и забравяш.
                      Хайде още малко офтопик, грамофона изисква специален предусилвател.Не става да се нахендри в какъвто и да е вход, не само заради нивото.Въпросния предусилвател има нелинейна честотна характеристика на усилване.Нарича се RIAA корекция и именно по това се различава грамофонния ( MC ) вход на усилвателите.Не че нама да свирне и на другите входове, просто няма да се чува това, което е записано на тавата Изключение от това правило са шасита с кристална доза но това е теория и е отдавна в историята P.S> Ето примерна схема, табличката показва различното усилване при различните честоти.
                      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                      X