Здравейте колеги,навремето баща ми имаше студио за звукозапис, после преминахме на готова стока от производителите.Сега бизнеса е ликвидиран от няколко години насам, но ни остана малко техника за продан.Баща ми не искаше да я продава - той си е заклет хайфист, но най сетне осъзна колко не му трябва Продават се следните неща :Дек TECHNICS - RS-BX 404 PSX cap - dolby B+C, bias, full logic control - 90лвДек SONY - TC K 390 - Dolby B+C, bias,full logic, 2 мотора - 80лвДек AIWA - AD-F410 AMIS - dolby b+c, full logic, 2 броя - 70лв всекиCD Player DZU (PHILIPS) - остава си един от най яките плеъри правени някога -многомалко е работил, оригинална оптика - 50лвДелител за сигнал при запис - 2 входа - 5+10 изхода - цена - по договарянеЕстествено цените подлежат на договаряне. Машините са добри, малко ползвани, относително среден клас.Запитвания на ЛС или по мейл.Ето снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Декове Technics, Sony, AIWA и CD player DZU (PHILIPS)
Collapse
X
-
Предполагам имаш предвид ВХОД за грамофон?Не!Дековете по принцип нямат входове за грамофон, но усилвателя ми (Пак Техникс, клас ААА) си има отделен вход за грамофон със замасяване и по голямо усилване на сигнала.Ти не знам дали прекарваш грамофона през дека, но ако имаш триглава машина с монитор на входния сигнал, можеш през нея да си усилваш сигнала. Ако ти е двуглава - трябва да я държиш включена на запис, което не е добре за нея - износва се излишно механиката - пускай си го направо към усилвателя. Има едни предусливатели за грамофон, които се продават като кит за сглобяване - няколко лева бяха - слагаш го и забравяш.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:...но усилвателя ми (Пак Техникс, клас ААА) ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Yavor написа:...но усилвателя ми (Пак Техникс, клас ААА) ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:kiro_of_the_day написа:Yavor написа:...но усилвателя ми (Пак Техникс, клас ААА) ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Кире, искам да сменя апартамента и пак ще си събера читава техника - няма да купувам разни 5.1 л....на, а едно ресиврче 6.1 на Сони например с яки колони и т.н. КАто си пусне човек музика да му се пълни душата а не само ушите...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:Предполагам имаш предвид ВХОД за грамофон?Не!Дековете по принцип нямат входове за грамофон, но усилвателя ми (Пак Техникс, клас ААА) си има отделен вход за грамофон със замасяване и по голямо усилване на сигнала.Ти не знам дали прекарваш грамофона през дека, но ако имаш триглава машина с монитор на входния сигнал, можеш през нея да си усилваш сигнала. Ако ти е двуглава - трябва да я държиш включена на запис, което не е добре за нея - износва се излишно механиката - пускай си го направо към усилвателя. Има едни предусливатели за грамофон, които се продават като кит за сглобяване - няколко лева бяха - слагаш го и забравяш.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар