колата от темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15921още снимки в гаражаето и повече инфо vДата на производство - септември 1992 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 113 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Хечбек Пробег - 177400 км Особености: 4(5) Врати Бордови компютър Ел. Огледала Ел. Стъкла Застраховка Имобилайзер Климатик Кожен салон Лети джанти Металик Серво управление Стерео уредба Халогенни фарове Центр. заключване Шибедах Колата е много запазена , с каско до края на годината,винетка, нови летни гуми, пълен климатик ,сложих и нов филтър работи си перфектно,консумативите са и сменени , малко промени съм и правил по решетката, багажника се отваря от вътре, на кората съм с колони пайнер.цена 4100лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT TIPO 2.0i ,кожа климатик нова цена-3500лв
Collapse
X
-
soulkeeper написа:колеги виждам че нкой не пише ,кажете каква цена да я обявя ,скъпо ли ви се вижда ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
освен това просто няма голям интерес към тези модели, ако беше браво/а мареа е друго. знам, понеже и аз продавам темпра, еми колата си е ок, смятам, че я давам за добри пари, обаче не са се скъсали да ми звънят. тук-таме някой се поинтересува. аз предполагам, че в крайна сметка ще я дадеш около 2600-2700Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар