Продадените неща:-спирачни апарати-двигателя-кора на багажника-антена-двата пепелника-пръчка на предния капак-вътрешни дръжки с бутоните-бензинова помпа-задни калници-огледала-чистачки предни-носачи-ел. машинки за стъклатател:0888/487-320 0878/378-417
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TIPO 2.0 i.е GT на части
Collapse
X
-
Може ли някакви снимки на типото , ако има спойлер/крило (горен)И някакви интериорни снимки Мерси предварително , имам интерес!Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
интересува ме радиаторчето на парното с кранчето, и кутията в която се намират дали са здрави и дали стават за типо 1.6ми да ги отнасям също така водната помпа ако става за моя мотор мога да взема ляво огледало ляв стоп, вътрешна дръжка на лява задна врата, джобовете на вратите, решетките на парното амортисьорите на 5тата врата за сега това се сещам дай неква прилична цена за сичкото на куп и да се разберем нещоп.п. волана дали стои още?Tipo 1.6 mi 78HP
Коментар
-
anasazy написа:интересува ме радиаторчето на парното с кранчето, и кутията в която се намират дали са здрави и дали стават за типо 1.6ми да ги отнасям също така водната помпа ако става за моя мотор мога да взема ляво огледало ляв стоп, вътрешна дръжка на лява задна врата, джобовете на вратите, решетките на парното амортисьорите на 5тата врата за сега това се сещам дай неква прилична цена за сичкото на куп и да се разберем нещоп.п. волана дали стои още?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар