Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

TIPO 2.0 i.е GT на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продадените неща:-спирачни апарати-двигателя-кора на багажника-антена-двата пепелника-пръчка на предния капак-вътрешни дръжки с бутоните-бензинова помпа-задни калници-огледала-чистачки предни-носачи-ел. машинки за стъклатател:0888/487-320 0878/378-417

Коментар

Коментар

Коментар

Може ли някакви снимки на типото , ако има спойлер/крило (горен)И някакви интериорни снимки Мерси предварително , имам интерес!
          Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
          Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Коментар

Здравей ,дай цена за датчика на коляновия вал ако го имаш.

Коментар

coupe16v написа:
                Здравей ,дай цена за датчика на коляновия вал ако го имаш.
                Колега двигателя е продаден.снимка на топката

Коментар

ок

интересувам се пишете

Коментар

Коментар

Снимките

Коментар

цените вие определяте.

Коментар

Коментар

интересува ме радиаторчето на парното с кранчето, и кутията в която се намират дали са здрави и дали стават за типо 1.6ми да ги отнасям също така водната помпа ако става за моя мотор мога да взема ляво огледало ляв стоп, вътрешна дръжка на лява задна врата, джобовете на вратите, решетките на парното амортисьорите на 5тата врата за сега това се сещам дай неква прилична цена за сичкото на куп и да се разберем нещоп.п. волана дали стои още?
                            Tipo 1.6 mi 78HP

Коментар

anasazy написа:
                              интересува ме радиаторчето на парното с кранчето, и кутията в която се намират дали са здрави и дали стават за типо 1.6ми да ги отнасям също така водната помпа ако става за моя мотор мога да взема ляво огледало ляв стоп, вътрешна дръжка на лява задна врата, джобовете на вратите, решетките на парното амортисьорите на 5тата врата за сега това се сещам дай неква прилична цена за сичкото на куп и да се разберем нещоп.п. волана дали стои още?
                              Радиаторчето на парното стои,за кутията мисля че е здрава ще ти я снимам,мисля че са еднакви на ТИПОвците,водна помпа продадена,ляво огледало и ляв стоп продадени,дръжката на лявата врата мисля че стои,джобовете на вратите ги имам,решетките на парното ги имам,амортисьорите на 5-тата врата и тях ги имам.Волана стои още, ще ти го снимам и него.

Коментар

Колега ето снимкитеКолега ето и снимка на задната броня

Коментар

Working...
                                X