Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

TIPO 2.0 i.е GT на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

soulkeeper написа:
    колега имаш ли ляв халоген, ако случайно е оцелял
    Счупени и двата,съжялявам че не мога да помогна.

Коментар

phoenix написа:
      искам и аз цена на двигател + скорости
      Чакам още малко и го продавам,събирали парите,ако се откажат ще ти се обадя.

Коментар

Интересуват ме кората на багажника с двете сиджимки, двата пепелника и дръжките на тавана.

Коментар

//// написа:
          Интересуват ме кората на багажника с двете сиджимки, двата пепелника и дръжките на тавана.
          Кората е чисто нова с двете сиджимки,и двата пепелника не са ползвани не съм пушач,дръжките на тавана за люк са ми счупени,взех обикновени да ги пригаждам но падат много ниско,така че имам за Типо без люк.като се върна от морето ще ги сваля работите и ще кажеш как ще ги вземеш.

Коментар

ОК, но пиши само една дата на връщане от морето.

Коментар

Прибрах се от морето да свалям ли частите,и как ще се взимат,пращат.

Коментар

колега то се е видяло че само мъркуча на хидравликата няма да ми го дадеш ами кажи една цена за комплекта рейка помпа и мъркучи и ако ме устройва и са читави най вече да ги грабвам
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
                  колега то се е видяло че само мъркуча на хидравликата няма да ми го дадеш ами кажи една цена за комплекта рейка помпа и мъркучи и ако ме устройва и са читави най вече да ги грабвам
                  Казвай,каква цена те устройва и да ходим до Пазарджик да ги сваляме частите.

Коментар

Кажи цените на:- Кората на багажника със двете сиджимки- Антената- Двата пепелника с капаците- Бутончето на лявата предна врата с маншончето- Двата предни високоговорителя (ако са здрави и работят)- Маншинчето за кабелите на петата вратаДръжките за тавана отпадат

Коментар

100 лв. всичко,говорителите са двулентови,свириха само три месеца и катастрофирах.

Коментар

Номера на комп.

Коментар

Типото отвътре.

Коментар

tipo1960 написа:
                            stef написа:
                            Казвай,каква цена те устройва и да ходим до Пазарджик да ги сваляме частите.
                            устройва ме тънка цена измисли нещо пък аз ще ти кажа дали ме устройва и така докато се разберем а пък може и от първия път да се разберем де аз не съм много по пазърлъците :D
                            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                            UNO 1.0 FIRE

Коментар

За 150 лв. какво ще кажеш

Коментар

Stef чакам твойта оферта,

Коментар

Working...
                                X