Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Pioneer DEH-3700MP
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pugsy написа:колеги намелете малко забележките за тоя правопис,все пак това е форум е не училищеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:pugsy написа:колеги намелете малко забележките за тоя правопис,все пак това е форум е не училище
Коментар
-
pugsy написа:вярно е не отричамно в много теми се правят забелжки и малко дразни,незнам дали се правят на Л.С. но ще е по добре там да се правятFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Anaboliy написа:Не е истина... Освен правопис и колко високи са цените в тоя форум, последно време друго май не се коментира...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Леле немога да повярвам.... Колко много се ядосват хората, при това олегнали вече, от някакеи бързо надраскани постове. Май има много пенсионирани учители тук Нищо лично, явно вече всички модове и тем-подобни са ми вдигнали мерника...Я изтийте темата, че ми писна да се заяждаме като малки деца...Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Anaboliy написа:Леле немога да повярвам.... Колко много се ядосват хората, при това олегнали вече, от някакеи бързо надраскани постове. Май има много пенсионирани учители тук Нищо лично, явно вече всички модове и тем-подобни са ми вдигнали мерника...Я изтийте темата, че ми писна да се заяждаме като малки деца...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Anaboliy написа:Леле немога да повярвам.... Колко много се ядосват хората, при това олегнали вече, от някакеи бързо надраскани постове. Май има много пенсионирани учители тук Нищо лично, явно вече всички модове и тем-подобни са ми вдигнали мерника...Я изтийте темата, че ми писна да се заяждаме като малки деца...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колеги, недейте така аз току що се ядосвах на колегите от алфа форума и начина по-който коментират ... Като гледам тука е същото. http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=11493Може да става и на лични товаSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Прави са колегите Vladim и Nino. След като се пише нещо във форума, който все пак е някаква публична среда, трябва и поне малко от малко да се гледа какво се пише. След като след няколко добронамерено направени забележки се продължава в същия дух, значи човекът просто не прихваща. И защо забележките да се правят на лични - нека всички да видят отношението на пишещия първо към тях, после и към себе си. Простотията не е знаме, което можеш с гордост да развяваш. По-добре си мълчи, отколкото да се излагаш още повече. Вярно, форумът не е училище, но никой не е длъжен да чете някакви неразбираеми думи. И, колеги, оставете го вече момчето, много внимание му обърнахте, ще вземе да се самозабрави, а и като гледам, той май предимно сам си се хвали с качествата на музиката и дори малкото заинтересовани не се хващат.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Как да не се хващам? Заинтересован съм и се хващам. Даже съм дал напълно сериозна оферта, която трябва да бъде оценена по достойнство, щото обикновено неграмотиите просто ги пропускам. Обаче спешната продажба се закучи, гледам, та ще си огранича офертата до края на седмицата, после ще ходи надолу, щото всички знаем как им падат цените на тия техники в днешно време. Най-много Гришата да намаже ЦД-тоАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар