ааа велики :D аре сам реши дали не е 20 пъти по добро от гадния веф опаа паинерза да се хвалиш колко ти е била хубава музиката А относно музиката по какво съдиш за моята?по това cd дето продавашпо баса от снимкатаи още неща които съм,че но няма да ги казвам за да не се обидиш Досега само един колега съм жиждал със сериозна музика...?това,че си виждал само един не означава,че няма по хубава за този кларион ми даваха като това дето продаваш +60лв нищо лично
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Pioneer DEH-3700MP
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе аз не разбирам,не е лошо пайнерчето,един приятел си взе такова ново преди 2 години за 200лв та си мисля,че сега е около 140-150лв ново,втора ръка макс 80ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Anaboliy написа:Мислиш че тоя усилвател и баса ти са подобри от мойте? за цдто нищо не съм казал затова го сменям!!!БЛАЖЕННИ са вярващите....ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Anaboliy написа:Няма значение! Темата беше за друго. Ти ако дойдеш др вторник на среща може да видиш ПС: оправиха ли ти колата?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Anaboliy написа:Grisha написа:Anaboliy написа:Няма значение! Темата беше за друго. Ти ако дойдеш др вторник на среща може да видиш ПС: оправиха ли ти колата?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:Anaboliy написа:Grisha написа:Anaboliy написа:Няма значение! Темата беше за друго. Ти ако дойдеш др вторник на среща може да видиш ПС: оправиха ли ти колата?Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Mescalin написа:Grisha написа:Anaboliy написа:Grisha написа:Anaboliy написа:Няма значение! Темата беше за друго. Ти ако дойдеш др вторник на среща може да видиш ПС: оправиха ли ти колата?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Anaboliy написа:Ми БАНВАЙТЕ ме и да не ви развалям форума... Щом е такава убида правописа ми...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар