Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Pioneer DEH-3700MP

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Anaboliy написа:
    аве вие ебавате ли се ве? 35 лв...
    Аз не, к’во за 35 лв?
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Те не се ебават, ти се ебаваш с тая цена за нещо което не е кой знае какво, изглежда грозно и след него вече има 2 модела (3800,3900)

Коментар

ех колко разбирачи имало тук.... все едно съм в ГОЛФ форум... Срамота!
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

турни и неонките към плейърчето и цената ще дойде тамън :D

Коментар

Stilo написа:
            турни и неонките към плейърчето и цената ще дойде тамън :D
            Може и накрайника
            FIAT BRAVO 2.0 20v
            http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

Нямам думи... просто коментарите и шегите Ви са под всякаква критика...
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Ммда... малко попрекалиха колегите макар, че каквото почукало-такова се обадило! Направих ти забележка за грешките в обявата на лични... пак не си поправил всичко. Спирам да ти правя забележки за това, явно не ти прави впечатление."Продавам си ЦД-то, измак да взимам нещо по-висок клас"
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Човече несъм 2ри клас. Пуками че съм збъкал някоя дума в бързината. Поправих ги но явно не достатъчно прецизко. Както и да е. Явно колегите са кой, от кой с по яка музика и пръщят от знания и търговски нюх.
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                    Нямам думи... просто коментарите и шегите Ви са под всякаква критика...
                    Под всякаква критика е само правописът ти. Между другото днес взех, че поразцъках малко пазара на тия машинки втора ръка и мисля, че ако се навиеш на тия 85 лв сделката ще е горе-долу равностойна, а пък аз имах намерение да те набутам с 10-15 лв щото бързаш. Все пак, казал съм го - няма да се отмятам, офертата ми е сериозна и валидна. Топката е у теб.
                    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

хаха шегаджия голям си
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
                        Човече несъм 2ри клас. Пуками че съм збъкал някоя дума в бързината. Поправих ги но явно не достатъчно прецизко. Както и да е. Явно колегите са кой, от кой с по яка музика и пръщят от знания и търговски нюх.
                        Както ти казах на лични-сам се излагаш с липсата на правопис. Не става въпрос за някоя дума, а доста сгрешени такива, както липсата на пунктоация. И именно, защото не си във втори клас това трябва да те стимулира да се промениш малко. Да не говорим, че с това писане обиждаш останалите потребители на този форум. Аз те приемам, като поредното бедствие по отношение на правописа-е, след Ключар разбира се!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ми БАНВАЙТЕ ме и да не ви развалям форума... Щом е такава убида правописа ми...
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

колеги намелете малко забележките за тоя правопис,все пак това е форум е не училище колкото до цената на cd-то наистина е завишена бая,на мен ми предлагаха точно този модел и 60лв за кларион-а ми,който е нисък клас и втора ръка е м/у 140 и 180лв според зависи от състоянието,като моя панел не е в цветущо състояние (все пак е на 4 години и малко и свири перфектно и 100% по хубаво от всеки пайнер в този клас),колкото до музиките 10000% тук във форума има поне 20 човека с музики по хубава от твойта,аз до скоро имах наистина силна и качествена музика-като марка и като звук,а не с некви пайнери!

Коментар

Anaboliy, то цената ти си определяш. Ако пазара не я приема, значи не е пазарната цена, а спекулативна. Но моята препоръка е - пусни обявата и в други форуми. Тук явно критериите ни за качественна и евтина музичка са други.

Коментар

Плеара е пазарен вече! До края на седмижцата ще си замине. Не е в това въпроса а в смешното отношение... ако не ви изнася си вземете ЕЛИТ и НЕО. Може и ДВД да има за 120 лв. А относно музиката по какво съдиш за моята? Чувал ли си я? Досега само един колега съм жиждал със сериозна музика... Както и да е явно ви доставя удоволствие да се заяждате и правите на велики...
                                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                                X