Anaboliy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Pioneer DEH-3700MP
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Stilo написа:турни и неонките към плейърчето и цената ще дойде тамън :DFIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
Ммда... малко попрекалиха колегите макар, че каквото почукало-такова се обадило! Направих ти забележка за грешките в обявата на лични... пак не си поправил всичко. Спирам да ти правя забележки за това, явно не ти прави впечатление."Продавам си ЦД-то, измак да взимам нещо по-висок клас"Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Anaboliy написа:Нямам думи... просто коментарите и шегите Ви са под всякаква критика...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Anaboliy написа:Човече несъм 2ри клас. Пуками че съм збъкал някоя дума в бързината. Поправих ги но явно не достатъчно прецизко. Както и да е. Явно колегите са кой, от кой с по яка музика и пръщят от знания и търговски нюх.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
колеги намелете малко забележките за тоя правопис,все пак това е форум е не училище колкото до цената на cd-то наистина е завишена бая,на мен ми предлагаха точно този модел и 60лв за кларион-а ми,който е нисък клас и втора ръка е м/у 140 и 180лв според зависи от състоянието,като моя панел не е в цветущо състояние (все пак е на 4 години и малко и свири перфектно и 100% по хубаво от всеки пайнер в този клас),колкото до музиките 10000% тук във форума има поне 20 човека с музики по хубава от твойта,аз до скоро имах наистина силна и качествена музика-като марка и като звук,а не с некви пайнери!
Коментар
-
Плеара е пазарен вече! До края на седмижцата ще си замине. Не е в това въпроса а в смешното отношение... ако не ви изнася си вземете ЕЛИТ и НЕО. Може и ДВД да има за 120 лв. А относно музиката по какво съдиш за моята? Чувал ли си я? Досега само един колега съм жиждал със сериозна музика... Както и да е явно ви доставя удоволствие да се заяждате и правите на велики...Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар