Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Радиатор за Парно (Tipo/Tempra)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Радиатор за Парно (Tipo/Tempra)

Радиатора е почти нов, купих го след като протече вентилационната система, а то се оказа кранче само. Беше сложен и ползван около седмица-две след което върнах оригиналния. Производителя вече го забравих.Размерите на самия алуминев радиатор, без допълнителните пластмаси са 250/155/42 мм. Според ePER става за Tipo/Tempra и може би за Coupe 94-96.От София съм, но при желание мога да го пратя и по Еконт до всеки град, до всяка врата! Продаден!!При интерес мога да пусна снимки. За сега само от ePER .e-mail: executor@start.bgICQ: 136800241Телефон: при поискване!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Промоционална цена за форума при взимане на място: Продаден!
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Вчера си сменях на дедрата кранчето, имам някакви леки съмнения и за радиатора, ако е строшен, ще си покаже до седмица/две и ако не си го продал може и да го взема, но ме интересува дали става за новите дедри. Абе нека първо да видя дали ще се наложи да сменям и радиатор и ще те потърся тогава.
      Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
      Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

mariobg написа:
        Вчера си сменях на дедрата кранчето, имам някакви леки съмнения и за радиатора, ако е строшен, ще си покаже до седмица/две и ако не си го продал може и да го взема, но ме интересува дали става за новите дедри. Абе нека първо да видя дали ще се наложи да сменям и радиатор и ще те потърся тогава.
        Погледни снимката в епер-а. Тези дни ще му направя една-две реални снимки, но първо провери твоя. Потопи го във вода като единия край е запушен а през другия надувай.

Коментар

Executor написа:
          Погледни снимката в епер-а. Тези дни ще му направя една-две реални снимки, но първо провери твоя. Потопи го във вода като единия край е запушен а през другия надувай.
          .За е-пера ясно ще направя проверка по фиат номера, но при мен е доста по-сложно отколкото на едно типо, сложили са някакъв вид тръба, рез която според мен минават кабелите за еърбега, която е с фи около 20 мм и пречи страшно много. Едвам успях да сменя двете оригинални скоби и кранчето което макар и работещо (т.е. не се беше счупило вътре) въпреки това изпускаше през болта, та всички беше в антифриз. Сега съм почистил, доколкото имам достъп и чакам да видя дали изпуска отнякъде. Ако се наложи да се сменя радиатор, бедна ми е фантацията какво трябва да се разглабя, незнам и как се вади тази тръба, но на нея пише задължително, преди да се предприеме каквото и да е да се свали еърбега. Дано да ме ни се налага.Иначе цената ти е супер, нов в момента е 60 лева.
          Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
          Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Аз проверих в епера за Дедра след 94та и радиатора на снимката беше същия и по номер отговаряше, въпреки че при Типо има няколко номера дадени, но поне един от тях съответстваше. Иначе не се и съсмнявам, че се стига по-трудно до него.

Коментар

Снимка 1Снимка 2Снимка 3

Коментар

Нагоре!

Коментар

Ех тоя радиатор май ще си остане мой!

Коментар

Не се притеснявай,ще дойде и зимата
                    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Working...
                    X