Продава се Фиат Типо 1.8iХарактеристики: производство 1992г. пробег 150560км. Климатроник ел. стъкла дигитално табло аларма централно заключване Цена: 2700лв. Телефон за връзка: 0888756023 пп: Колата е на един познат, който ме помоли да я снимам и да пусна обявата, така че за повече информация се обаждайте на посочения телефон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава се FIAT Tipo 1.8i
Collapse
X
-
Re: Продава се FIAT Tipo 1.8 16v
Mitko написа:Може ли по-голяма снимка на мотора. Главата ми прилича на 8V.XE
-
Re: Продава се FIAT Tipo 1.8 16v
Rookie написа:Mitko написа:Може ли по-голяма снимка на мотора. Главата ми прилича на 8V.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Аз в момента търся точно нещо такова. Но цената от 2700 ми се вижда множко. Бих я взел за 2500 ако има газова уредба и няма някакви големи проблеми - напр. ръжда. Без газова уредба - 2200.И една добавка за двата вала - за човек, който не се интересува много много от технически характеристики, а просто от ползата, двата вала вдигат мощността. Така кола от 1.8 става 105 коня, докато например Фолксваген-Пасат с 1.8 двигател е 90 коня. Двата вала с 8V е нещо междинно между 8V и 16V.Добри Божилов
www.komentari.com
Коментар
-
Dobri написа:Аз в момента търся точно нещо такова. Но цената от 2700 ми се вижда множко. Бих я взел за 2500 ако има газова уредба и няма някакви големи проблеми - напр. ръжда. Без газова уредба - 2200.И една добавка за двата вала - за човек, който не се интересува много много от технически характеристики, а просто от ползата, двата вала вдигат мощността. Така кола от 1.8 става 105 коня, докато например Фолксваген-Пасат с 1.8 двигател е 90 коня. Двата вала с 8V е нещо междинно между 8V и 16V.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар