за фиат брава5-та врата, необорудана, (без стъкло, трети стоп, моторче за чистачка)- цена 80 кинтапредна дясна врата- също необорудвана, 50 левазадна дясна врата необорудвана 50 леваглава за 1.6 16 103к.с. - без клапани цена 140 леваза бравата има още табло, парно, и разни други дреболии из купетоза фиат пунто 2 - модела след 99 до 2003 годинапредни леви фаровесъс халоген 85 левабез халоген 80 лева
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разни части
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Creep
Има ли блокът на волана, на който са двата ключа за мигачи/чистачки?Също имам интерес към предна дясна врата - дай малко повече информация, ако може снимки или поне кажи какъв цвят е, какво има по нея, какво няма...Edit: Забравих да спомена че питам за Brava-та
-
Creep написа:Има ли блокът на волана, на който са двата ключа за мигачи/чистачки?Също имам интерес към предна дясна врата - дай малко повече информация, ако може снимки или поне кажи какъв цвят е, какво има по нея, какво няма...Edit: Забравих да спомена че питам за Brava-та
Коментар
-
Копчето за степените на парното имаш ли и склонен ли си да се разделиш само с него? Варианта с клима.П.С. И аз забравих - за бравата питам. Ъ, нали е същото като за мареа?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар