Джанти: 4х98 13 цола. Едната съм я свалил от типото, така че със сигурност е читава, преди да я сложа е и балансирана. Другата има някои удари, единият от които навън, не знам как е станал номерът, никога не съм си я слагал на колата. 15 лв за двете.Гуми Firestone F580 165/65/14. Едната е много зле, изтъркана неравномерно, едната - аха-аха и едната що-годе бива. Сори, ама се издъних със снимките. 0 лв за трите. Аз тези гуми не бих си ги сложил отпред, стават за закърпване на положението като задни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стари гуми и джанти (боклуци)
Collapse
X
-
И кое му е логичното? Атачвам снимка и пиаш "това е обектът Х", атачвам втора с коментар "а това - обектът У". Обаче какво излиза: снимка 1 с коментар "а това - обектът У" - не много хитро, м?По темата. Сега видях ilkor какви гуми е подарил, значи не върви за тия да искам пари. Гумите се подаряват...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
По темата. Сега видях ilkor какви гуми е подарил, значи не върви за тия да искам пари. Гумите се подаряват...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар