Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВНОС НА АВТОМОБИЛИ ОТ ИТАЛИЯ МОЖЕ И ПО ПОРЪЧКА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bmw E39 ot 99год. нагоре (с кожа ) 520i ???а 525Д на какви пари може да се намери ??
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Айде колега и аз да питам какви пари би струвал Браво 1.9JTD с ел стъкла и огледала и климата (то без нея май няма изобщо) ?

Коментар

Re: PUNTO - 4 врати.

blackcodda написа:
        Искам да купя едно Пунто - години поне да е около 95-97, за екстри много не държа, но ел. пакет е добре дошъл (ELX). Задължително да е с 4 врати и разбира се - технически да е ОК.Склонен съм да приема малки драскотини и забележки по външния вид (но не и ръжда и удар), за сметка на по-добро техн. състояние. Двигател: малъл - 1 и малко бензин например. Не съм много сигурен дали да вземам дизел, но ще имам предвид, ако изкочи нещо такова.Имате ли предложения?е-майл: gogosha@mail.bg, GSM: 0888772236, Tel.: 02/9546507.Можете да пращате направо оферта + снимки на мейла.Ако цената е разумна съм готов да го взема веднага .А мога и да изчакам малко за доставка, ако сте concessionaria. Да не е бяло на цвят.
        Имам пунто сиво с 4 врати на 3300 леки забележки по бронята улющена и боята
        Putno gt powa

Коментар

asus написа:
          Искам да попитам за ориентировъчни цени на Фиат Стило 1.8 16в - 5 врати след 2002 година и на Фиат Брава 1.8 16в какви ценички ще легнат .Благодаря предварително
          2002 продадохме 1.8, но 3 врато на 8500
          Putno gt powa

Коментар

tomazo написа:
            Bmw E39 ot 99год. нагоре (с кожа ) 520i ???а 525Д на какви пари може да се намери ??
            БМВ не са ни изпадали скоро ако имам нещо ще ти пиша
            Putno gt powa

Коментар

HEPBAKA написа:
              Айде колега и аз да питам какви пари би струвал Браво 1.9JTD с ел стъкла и огледала и климата (то без нея май няма изобщо) ?
              Имах такова 2000г 4800лв с климатроник и т.н.
              Putno gt powa

Коментар

Гледам всички питат та си рекох чакай и аз да попитам! :D Колко ще ми излезне една Баркета 97-98г. ? Нещо до към 1800евро? и да не е червена
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ДВГ внасате ли 4е ми треа един ???

Коментар

Гледам всички питат та си рекох чакай и аз да попитам! Колко ще ми излезне една Marea 99-01 ? Двигател 1,9TD или JTD.Благодаря предварително.

Коментар

интересува ме каква оферта можеш да ми дадеш за фиат купе 2.0 20v ,климатик,кожа (по вазможност червен или жалт)

Коментар

Мерцедес Екласа 2.2cdi. Koлко ? Само да не е комби
                        A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                        Punto Sporting 1.9JTD 2003
                        ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Бусове внасяте ли?

Коментар

Здрасти искам да попитам за една количка дали е въаможно да се откие колата е Сеат Ибиза 1.8 20в 2000г. 156 к.с

Коментар

Ами Пунто ХГТ какви пари? Yellow_Flash_Colorz_PDT_15

Коментар

Колега , аз пък се занимавам с таксита...та ако можеш да ми предложиш коли не по стари от 5 години (4 врати) .. дори и яко "бутани" в годината на производство (не ме интересува коя година са произведени а коя пише в талона) на тънки пари може да сключим някоя сделка... Не ме притеснява как изглеждат външно (чукнати , одрани , бити от градушка , избеляли и дори ръждиви) важна е единствено цената?

Коментар

Working...
                                X