ruNNer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНОС НА АВТОМОБИЛИ ОТ ИТАЛИЯ МОЖЕ И ПО ПОРЪЧКА
Collapse
X
-
как процедирате ако искам точно определен модел кола и т.н . ???предлагате ли услуги като пътуване и избор на място на автомобил от клиента ! преди можеше да се кара с картонени номера с маркер надписани ,ама сега не знам как стоят нещата ??искам пасат 4 ,автоматик ,типтроник ,кожен салон ,светъл на цвят ,дизел ,от 98 нагоре !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
здр.
Здравей.Извинявам се ,че ти отнемам от времето ,защото виждам ,че всички коли са новички.Аз искам да попитам дали можеш да намериш фиат уно 1.3 турбо е.и. мк1 що годе читаво(държа на добър двигател),без никакъв тунинг по него(търся максимално приближаващо се до оригинала).Година,цвят и екстри странични от модела не са от значение.С електронното табло е за предпочитане.Та мисалта ми е,ако можеш да намериш такова -колко ще струва?FUTie!!!
Коментар
-
PUNTO - 4 врати.
Искам да купя едно Пунто - години поне да е около 95-97, за екстри много не държа, но ел. пакет е добре дошъл (ELX). Задължително да е с 4 врати и разбира се - технически да е ОК.Склонен съм да приема малки драскотини и забележки по външния вид (но не и ръжда и удар), за сметка на по-добро техн. състояние. Двигател: малъл - 1 и малко бензин например. Не съм много сигурен дали да вземам дизел, но ще имам предвид, ако изкочи нещо такова.Имате ли предложения?е-майл: gogosha@mail.bg, GSM: 0888772236, Tel.: 02/9546507.Можете да пращате направо оферта + снимки на мейла.Ако цената е разумна съм готов да го взема веднага .А мога и да изчакам малко за доставка, ако сте concessionaria. Да не е бяло на цвят.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар