след 5 дни ще са в България може да ги видиш на място аз съм от Сливен или да ти ги пратя на меил евентуално като дойдат мога да ти ги цъкна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНОС НА АВТОМОБИЛИ ОТ ИТАЛИЯ МОЖЕ И ПО ПОРЪЧКА
Collapse
X
-
B.a.a.L. написа:ivotour написа:А Пунто ще има ли в крайна сметка.
Коментар
-
аз си продавам купето 1996 2.0 16в черен кожен салон клима 2 еърбега абс и т.н. тунинг : прагове мисля че са от 2.0 20в турбо тунингован преден капак спортен филтар стабилизираща щанга между 2та амуртисйора OMP цд сони модел 2007 с юсб, контрол за буффер предни колони хертц и т.н.цена 7200 лв абслолютно обслужена масла всички ремаци и ролки на 400 км и т.н.ако някой има интерес ще му пратя снимкиаааа забравих спортно гърне (вади мн як звук :D)Putno gt powa
Коментар
-
А Ксантии намират ли се из Италия ?Също така ме интересува Марея Уикенд дизел с ABS, клима, ел.пакет, с двата аербега отпред и мултифункционалния волан, фарове с лупи и автоматична скоростна кутия. Не държа много, но ще е добре да е с кожен салон ! Ако няма дизел бих се съгласил компромисно и на бензин 1.8 (113 к.с.), да е с фабрична газова уредба (ако има такива). При бензина държа на всички екстри, включително и кожа.Дано да не съм много претенциозен :P
Коментар
-
Riddle написа:А Ксантии намират ли се из Италия ?Също така ме интересува Марея Уикенд дизел с ABS, клима, ел.пакет, с двата аербега отпред и мултифункционалния волан, фарове с лупи и автоматична скоростна кутия. Не държа много, но ще е добре да е с кожен салон ! Ако няма дизел бих се съгласил компромисно и на бензин 1.8 (113 к.с.), да е с фабрична газова уредба (ако има такива). При бензина държа на всички екстри, включително и кожа.Дано да не съм много претенциозен :P
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар