Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава 1.9 TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Брава 1.9 TD

Колеги, понеже виждам, че ще се изтрепете за Мареа-та ... съм принуден да пусна за продажба бамбината, която мислех да си оставя за мен. Та на въпроса: Фиат Брава 1.9 ТД 98 год. Климатик ел.стъкла ел.огледала хидравлика халогени Оригиналния касетофон ABS Тонирани стъкла Каско (оценена е на 7100лв.) Гражданска пътен данък Всичко, което има да се плаща е платено! Колата е червен металик.Има забележки по външния вид. Снимки ще пусна утре най-вероятно. Двигателя е след основен ремонт.Аз съм го правил и гарантирам за качеството 100% Продавам я, защото имам нужда от пари в момента. Цената е 5000 лв. За контакти тук или на 0895 613 660 Слави
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Колата е с нова водна помпа и сменено хидравлично масло вече

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

извинявам се са ...би ли ми казал за какъв разход градско става дума, защото много искам да сменя Пунтото за Брава дизел...PS Ако някой иска Спортинг да се обажда, че искам Брава
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Градско дава около 6/100.Извънградско 4.5 / 100

Коментар

Слав написа:
          Градско дава около 6/100.Извънградско 4.5 / 100
          Това е добре, но защо цената и е като за дизелова Мареа ?Всъщност и за мен е странно, че няма мираклии за Мареата ти Ако отговаряше на мойте изисквания нямаше да се замислям изобщо !

Коментар

Мареа-та днес я продадох.Цената на Бравата е ниска, защото е с лош външен вид.Това е причината да е по-евтина

Коментар

Слав написа:
              Градско дава около 6/100.
              оп :D
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Дай снимчици!
                Пеш
                ----
                Ex Peugeot 206 -Служебен
                ----
                Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Снимчците ще почакат малко....Пък и ми се иска да я оправя на външен вид преди да я снимам.Сега е с матирал лак При първа възможност ще метна снимки

Коментар

Working...
                  X