Продавам Ланчия Делта в перфектно състояние 1.8 105 коня (мога да дам номера ако го иска някой с Вебер-Марели инжекцион). Има еленова кожа в перфектно състояние, климатроник - работещ безупречно, 4 ел.стъкла и всички други, АВТОКАСКО до Септември 2005 г., аларма, алуминиеви джанти, халогени, антикрило. Няма никакви външни забележки. Сменени са всички консумативи преди 2000 км. - ангр. и балансовия ремък, синт. Селения, филтри Фиам. Ако някои проявява интерес мога да му пратя снимки. Цвета е бордо. Цената е 5500 лева.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Ланчия Делта 94
Collapse
X
-
Добри
-
Добри
За стар внос...
Тая кола както е описана е супер. Само за стар внос как ще и вземете тия пари много се чудя. Аз продавам една Темпра също стар внос - за 2800. Има много направени подобрения, само външният и вид е доста зле. Но купувачът не се интересува от подобренията, защото не вярва, че ги има.Мисля, че повече от 4-4500 на тази кола не могат да се вземат, макар да признавам, че с подобренията, тя си струва това което искате.
Коментар
-
Re: За стар внос...
Добри написа:Тая кола както е описана е супер. Само за стар внос как ще и вземете тия пари много се чудя. Аз продавам една Темпра също стар внос - за 2800. Има много направени подобрения, само външният и вид е доста зле. Но купувачът не се интересува от подобренията, защото не вярва, че ги има.Мисля, че повече от 4-4500 на тази кола не могат да се вземат, макар да признавам, че с подобренията, тя си струва това което искате.
Коментар
-
Добри написа:Тая кола както е описана е супер. Само за стар внос как ще и вземете тия пари много се чудя. Аз продавам една Темпра също стар внос - за 2800. Има много направени подобрения, само външният и вид е доста зле. Но купувачът не се интересува от подобренията, защото не вярва, че ги има.Мисля, че повече от 4-4500 на тази кола не могат да се вземат, макар да признавам, че с подобренията, тя си струва това което искате.
Коментар
-
Добри
emdless4 написа:Добри написа:Тая кола както е описана е супер. Само за стар внос как ще и вземете тия пари много се чудя. Аз продавам една Темпра също стар внос - за 2800. Има много направени подобрения, само външният и вид е доста зле. Но купувачът не се интересува от подобренията, защото не вярва, че ги има.Мисля, че повече от 4-4500 на тази кола не могат да се вземат, макар да признавам, че с подобренията, тя си струва това което искате.
Коментар
-
Добри написа:emdless4 написа:Добри написа:Тая кола както е описана е супер. Само за стар внос как ще и вземете тия пари много се чудя. Аз продавам една Темпра също стар внос - за 2800. Има много направени подобрения, само външният и вид е доста зле. Но купувачът не се интересува от подобренията, защото не вярва, че ги има.Мисля, че повече от 4-4500 на тази кола не могат да се вземат, макар да признавам, че с подобренията, тя си струва това което искате.Tipo DGT, 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар