Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tipo 2.0i

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сфдсфд

Ха ха абе момчета :D... Батко повече от 3 бонбона без джантата немогат да и се земат предполагам че ще се продаде барзичко заради КЛИМАТААxДе ПоЗдРаВи

Коментар

Според мен за 4000 си заслужава .Рядкост е такъв двигател + кожа + климатик точно в ТИПО Според мен единствено най-съмнителното е защо го продаваш толкова бързо :D То и аз исках 5 бона на мойто Пунто ама след нова година никой няма да даде толкова ,въпреки състоянието на колата ,а не само години да се гледат
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Незнам защо почти всички мислите че примерно типо или темпра не струва повече от 3 хиляди лева, това че в мобилето има подобни автомобили на цена 1800-2300 лв не означава че нямат забележка, за мен лично тази кола струва около 3700 лева и мисля че на тази цена колегата ще може да я продаде и аз бих дал толкова сигурен съм че и много от вас биха ги дали след като не намерят кусур по колата и след като имат мерак за нея. Има толкова много коли "НОВ ВНОС" които технически сигурно нямат нищо общо с този автомобил а продавача твърди че са "перфектни - сядаш и караш, даже съм сменил консумативите".
        Peugeot 406, 2000 HDi 90
        ex. Peugeot 106 1,5 D
        ex. Ritmo 70 138B2.000
        ex. Tempra 2.0 159A6.046
        Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          Според мен за 4000 си заслужава .Рядкост е такъв двигател + кожа + климатик точно в ТИПО Според мен единствено най-съмнителното е защо го продаваш толкова бързо :D То и аз исках 5 бона на мойто Пунто ама след нова година никой няма да даде толкова ,въпреки състоянието на колата ,а не само години да се гледат
          какви 5 бона бе те вървят по 2500
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
            точно преди три години баща ми като я внесе му даваха 6000 ЕВРО А преди нова година спокойно можеше да се земат 5 бона само че нямахме никакво намерение тогава :DП.С да добавя ,в събота се върнах от "битака" за коли в ВТ и пунтота в много по лошо състояние вървяха по 4200
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Abarth. написа:
              точно преди три години баща ми като я внесе му даваха 6000 ЕВРО А преди нова година спокойно можеше да се земат 5 бона само че нямахме никакво намерение тогава :DП.С да добавя ,в събота се върнах от "битака" за коли в ВТ и пунтота в много по лошо състояние вървяха по 4200
              не знам във ВТ как вървят, но нали виждаш и тук във форума каква е цената на пунто. в момента има някои хора, които са се усетили навреме и са спрели да внасят коли навреме и сега вече внасят от новата партида и си продават, а тези дето са имали на склад още дълго ще си ги имат. както и частните лица, които искат да продадат една кола за 2 пъти повече, отколкото излиза да дойде отвън!
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз пък преди 4-5 дни ходих в Дупница по работа и ми направи впечатление ниските цени на автомобилите там.Имаше например Браво JTD за 4500лв.Също и Пунто 2 за 6000.А за това Типо парите си струват.
                N.Y. State of Mind

Коментар

http://www.mobile.de/SID25E9nI5Gqs.D...1111249032621& Цена EUR 590 +около 800 лв. транспорт до Бьлгария +застраховка и регистрация КАТ = 2000 2200 лв, :D
                  tempra 1,6

Коментар

fiiat написа:
                    http://www.mobile.de/SID25E9nI5Gqs.DGxZ6UKxQJA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1174326922A 1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B39%81R-t-vCaMiMkPOQuSeUnVb_X_Y_x_ypo~BSRA6D1100B40D8800C110 BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0B66/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=17&id=11111111249 032621& Цена EUR 590 +около 800 лв. транспорт до Бьлгария +застраховка и регистрация КАТ = 2000 2200 лв, :D
                    това типо го знам колега и много ама много си мисля че е моето защотолепенката отзад, начина по който е изттъркана седлката и волана а и същото касетофонче беше но може и да е съвпадение
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

pakumba написа:
                      аз пък не бих дал 4200, типото си е типо- малко, дрънка, все проблеми. типо/темпра да си вземеш, но поради причина свързана с липсата на финанси. а и трябва да се мисли за продажба един ден, ти сега като я покараш 2 години и тя ще стане на 20, после какво ще я правиш?
                      Това Типо е за маниаци! Коя кола няма проблеми, ако имаш желание ги решаваш ако не караш до откат. Аз бих си взел такова Типо за да ми пълни душата на Фиатманиак, то е ясно че след време не можеш да му вземеш парите.
                      In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
                      Фиат Стило 1.6

Коментар

Абе то като ще си вземаш кола да ти пълни душата, няма да му мислиш много-много за продажба след време, но точно с Типо ли ще си пълниш душата. То само формата като му видиш, е демоде, отвътре изобщо няма да стигнеш да гледаш.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                          Абе то като ще си вземаш кола да ти пълни душата, няма да му мислиш много-много за продажба след време, но точно с Типо ли ще си пълниш душата. То само формата като му видиш, е демоде, отвътре изобщо няма да стигнеш да гледаш.
                          Браво колега.Добре се изказа,ама неподготвен.Едно добре поддържано типо изглежда много добре, това че не си виждал такива не ти дава право на миродавно мнение
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                            Добре се изказа,ама неподготвен.Едно добре поддържано типо изглежда много добре, това че не си виждал такива не ти дава право на миродавно мнение
                            Toчно така! Типото е много oldschool кола! И точно това ми харесва.
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Не искам да обидя никого с Типо, но нали форумът е да се изказват мнения. На мен не само това Типо не ми харесва, а и каквото и да е, дори и наточено. Ако искате, и ракетен двигател му сложете, просто такава кола няма да я погледна, камо ли пък за такава сума. Беше то, преди 15 години, когато ловяха око.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

всеки си има вкус,на мен лично типото ми харесва много повече от колкото пунто1-2,браво или брава и външно и вътрешно-въпрос на вкус,ако седващата ми кола пак ще е фиат ще прескоча тези модели,но типото ще си го оставя,ще си го паза докато не се разпадна,а това зависи единственно от менна човек ако му легне на сърце това типо може и да даде 4200

Коментар

Working...
                                X