Колеги искам да ви попитам заслужава ли си цена от 4200 типока или колко бихте дали вие?1992г.климатик.кожен салон, лята джанта,ел.стъкла,ел.люк,стерео,металик,тонирани стъкла,нови гуми,сменени консумативи,халогени,чупещ волансменен мотор в чужбина(така е вкарано) реални километри на мотора 110 000км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo 2.0i
Collapse
X
-
Колега само който не се е качвал на това нещо и не е изпитвал удоволствието да го настъпи ще каже, че не си струва.Вижда се, че Типо-то поне отвън е много запазено, само вижте джантите, знаете ли колко струват?А за такъв кожен салон и такова Типо котки дера .Ако и двигателчето е читаво-не се замисляй много-много.При покупката на една кола не е толкова важно коя година е, а в какво състояние е .N.Y. State of Mind
Коментар
-
pugsy написа:на мен ми се струва много пари същото(но 1.8 ) преди време в мобилето го имаше за 2900лв и май беше 93г. типото е хубаво но кола на 15г за 4200както каза колегата повече от 3000 не си заслужава да се вземепак почваме да си трием ей такаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Не, каквото и да е типото е старо и си е типо. На тия пари вече Мареа видяхме да се предлага. Е, имало екстри типото. Ама мареата пък е далеч от достопочтената му възраст. В момента в Продава има една Брава за съвсем малко повече пари. Аз лично не бих го погледнал за 4200.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Колега,така като те следя в форума,ти имаше темпра и я продаваше,моето лично мнение е да не се замисляш въобще за типото грабваи го братче и не се чуди много много щото ще се появи някои с някои лев в джоба и ще си скубеш косите цял живот,остави ги ти тез любовни песни за мареи и бравота колко проблеми има с тях само хората които карат такива коли ако са искрени и честни ще си признаят и потвърдят,а това е класика при фиатките,по това което показваш от снимките колата е страшна честно мн ми хареса,а и те следя че проявяваш интерес да си пипаш колата както и темпрата така и дано типото а вярвай ми много са податливи на тунинг както вътрешен така и оптичен,и все пак моето мнение че цената за тази кола е ниска лично аз днес си смятах на колко пари ми е стъпало моето типо и се оказа че в момента е на 8500лв,вземи я и пак ще говорим за нагласата на типото,които не е карал такава кола нищо не разбира,така че ти давам едно стимулиращо ДА.Смело
Коментар
-
аз пък не бих дал 4200, типото си е типо- малко, дрънка, все проблеми. типо/темпра да си вземеш, но поради причина свързана с липсата на финанси. а и трябва да се мисли за продажба един ден, ти сега като я покараш 2 години и тя ще стане на 20, после какво ще я правиш?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Nino написа:pugsy написа:на мен ми се струва много пари същото(но 1.8 ) преди време в мобилето го имаше за 2900лв и май беше 93г. типото е хубаво но кола на 15г за 4200както каза колегата повече от 3000 не си заслужава да се вземепак почваме да си трием ей така
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар