цена : 6000 лв.тъмно синьо прагове брони лети джанти кожа климатик спортен филтър :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT COUPE 2.0 16V ТУНИНГОВАНО оставих си го за мен
Collapse
Заключена тема
X
X
-
от снимка до двигател,скорости,окачване и абсолютно всичко по колата има много голяма разликаминалата седмица на един приятел му докараха едно бмв 320 е36 с бая екстри за 3000лв с превоза,бяха му я показали на снимка и,че колата е в много добро състояние,от понеделник миналата седмица до мемонта е хвърлил 700лв ,да не говорим,че на снимката не се е виждало с каква "боя"е
Коментар
-
абе колега още безмислени постове ще има ли ВЕЧЕ писах че след като колата дойде ще пусна още снимки и ако някой има интерес ще я види не съм казал на никой да си купува кола на снимка к,който има интерес ще си я гледа ще я кара и т.н. дано вече си ме разбрал тази снимка е за да се разбере доло горе за каква кола става въпрос + това не може да разбереш каква е колата респективно жената преди да погледнеш под капака :DPutno gt powa
Коментар
-
B.a.a.L. написа:колега колата пътува насам ще е в България утре или в други ден имам само 1 снимка която е правена в Италия като дойде ще пусна и други
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар