Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ ВНОС FIAT BRAVO 1.9 JTD 2000г.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колите без забележки са в магазина.Успех с продажбата.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

много добра колица, ако не си бях взел моята бих я взел, воланът е екстра и моя е захабен, от времето и км, нормално е, за 50000км волана е нормално да се износи, а ако го е карала жена ,пръстени..... а пък тези надписи са тъпи, ако моята имаше, лично щях да ги махна успех с продажбата, колега, салонът е много добър
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Това за надписите не е вярно. Имаше друго обяснения, но в момента не си спомням какво точно беше. По тая логика 50% от колите трябва да са пребоядисвани. Също по тая логика не трябва да присъстват и задните надписи, а те са факт!А и сега се сещам за това, че примерно всички VW Passat внос от Италия нямат такива надписи, а всички внос от Германия имат, така че ...

Коментар

Относно надписите - на моето Пунто няма надписи по калниците. Също така отзад не пише ELX, SX, S, SD и т.н.Не съм зе замислял дали е пребоядисвана, но наскоро я карах на бояджия, за да оправи щетите, които са типични при паркиране в гараж от жена - ожулвания Оказа се, че задния капак не е пръскан, както и предните калници. Била е пръскана само една врата, незнам и аз защо Това го казва човек, който разбира от това, за мен лично колата не е пипана, ама аз не разбирам На лайсните има надпис "Stile". Така че съм далеч от мисълта, че всеки калник, който няма надпис е пръскан Служебната ми Корса (от последния модел) има надпис отзад CDTI, a старата която карах нямаше никакъв УСПЕХ с продажбата на колегата
          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

ПРОДАДЕНА - честито на новия собственик

Коментар

Working...
            X