Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ ВНОС FIAT BRAVO 1.9 JTD 2000г.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НОВ ВНОС FIAT BRAVO 1.9 JTD 2000г.

Продава се НОВ ВНОС FIAT BRAVO 1.9 JTD Година на производство: 2000 Двигател: 4-цилиндров редови, обем-1900 см³ Мощност: 105 к.с. Пробег: 71000 Цена: 6600 лв. нов внос на 02-03-2007 г. чупещ кожен волан, ел. огледала с подгряване, ел . стъкла , ел. фарове , климатроник , abs , airbag , серво , стерео , централно заключване , халогени , три оригинални ключа, всичко платено, застраховка, преведени оригинални документи, продажба на фактура Tел. 0888346628 , e-mail: vest@vestauto.net
    Прикачени файлове

Бартер за "новото" ми Пунто с доплащане? - и Пунтото е внесено преди има няма месец.Ама това JTD ме блазни, което го пише върху пласмасовия капак
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Автомобила се продава - без бартери :D

Коментар

lliilloo написа:
        А реално на колко хиляди казва, че е компютърът му? С този тапициран волан...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          lliilloo написа:
          А реално на колко хиляди казва, че е компютърът му? С този тапициран волан...
          Що да е тапициран моя е същия фабричен!
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
            Що да е тапициран моя е същия фабричен!
            ОК, може и аз да греша! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Обаче изглежда захабен от километрите

Коментар

Паднала е боята на кожата,на някой места по волана. Автомобила не е удрян!

Коментар

Цената твърда ли е???
                  -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                  -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Bravo 1.6 16v написа:
                    Цената твърда ли е???
                    Винаги има място за разумен коментар :D

Коментар

lliilloo написа:
                      Под мигача трябва да има надпис с модела на мотора... къде го? Това в повечето случаи е индикатор за това, че колата е пребоядисвана...

Коментар

[quote="Vladim"]
                        lliilloo написа:
                        Под мигача трябва да има надпис с модела на мотора... къде го? Това в повечето случаи е индикатор за това, че колата е пребоядисвана...[/quotРазгледах доста обяви в www.mobile.de и почти половината автомобили като този нямаха надписи......не мисла,че всички те са удряни и пребоядисвани :D

Коментар

lliilloo написа:
                          Разгледах доста обяви в www.mobile.de и почти половината автомобили като този нямаха надписи......не мисла,че всички те са удряни и пребоядисвани :D
                          Аз пък мислЯ! Всички коли излизат от завода с такива надписи. А нали се сещаш, че в Германия едва ли някой ще им сваля надписите?! Това бе присъщо за нас преди десетина години. Иначе на вид колата е хубавка, успех с продажбата!

Коментар

уф стига сте писали глупости на колегата в темата... що така го заяждате незнам, но не ви прави чест!
                            "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

re

toko написа:
                              уф стига сте писали глупости на колегата в темата... що така го заяждате незнам, но не ви прави чест!
                              Съгласен съм с toko.Колата поне от снимките изглежда перфектно.Аз преди около 6 месеца си купих същото браво,което на 100 % не е удряно,но за забележките които има по купето ми искат 500-600 лв.Така ,че според мен е по важно как е направена .Е разбира се не става дума за рамонт след челен удар с 150 км/ч.Там щетите трудно се скриват.Успех с продажбата
                              Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                              X