близо 200 000кмдава се с алтернатора и хидравличната помпа,без монотодвигателят може да се запали да се чуе как работи все още,и компресията може да се замери на място350лв0885054666
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
двигател - типо 1.6
Collapse
X
-
ivjordan написа:Едновалов ли е двигателя? Моно или карбуратор? Има ли хидравлична помпа?pugsy написа:... без моното ...http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:ivjordan написа:Едновалов ли е двигателя? Моно или карбуратор? Има ли хидравлична помпа?pugsy написа:... без моното ...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
ivjordan написа:А какво му е на двигателя, при положение, че ще пазиш колата? Да не е нещо поиздухан?
Коментар
-
Еми, на мен ми трябва двигател по принцип, пуснал съм и тема, но е хубаво да е с документи, че не дай си боже да се наложи да се занимавам с катаджии... Лошото е, че от две седмици все не успявам да ида до сервиза, дето евентуално ше го сменят, за да се разбера с хората, колко пари ше искат и какво, освен двигатела ше ми трябва. Тия дни изгледах цялата книжка, но все още не ми е ясно всичко. Доколкото разбрах, съединителите на 1,4 и 1,6 са различни. Освен това, според книгата има разлики в запалването, но днес като гледах мойта, излиза, че е с това запалване, което в книгата е писано за 1,6.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
в запалването има разлика само при карбуратор и моно,ако твойто е моно няма никакви проблеми,съединителят е различен,но може да се прехвърли с целия маховик,аз така или иначе го давам със съединителят,но мисля,че има прокапало масло на него защото почна да ми тресе малко след като ми протече семеринга на делкотоако имаш време и искаш ела да го видиш,да огледаш дали при теб е с това запалване и всичко което те интересувапреди време слагахме на уно 1.0 същия мотор и смяната му излезе към 140лв,но му се смени ангренаж,масло,гарнитура на картера и филтри
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар