Ако това е марката, която слагат в завода на Фиат в Италия - за оригинално вграждане, цената ме устройва (всички които ме разубеждават, ги мисля за хора, които гледат да се колебая докато съберат пари и така да могат да ме изпреварят да я купят преди мен).Ако до края на тази седмица ако никой не я купи цяла с ботилките - следващата седмица (11-та от 2007ма) - аз ще я купя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ МЕТАН-МАРКА(ЛАНДИ РЕНЦО)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: МЕТАН
niko_ymn написа:smurfibr написа:ЗНАЧИ САМО ЗА БУТИЛКИТЕ В СЕРВИЗА НА ДРУЖБА МИ ДАВАТ 500ЛВ,НО АЗ ИСКАМ ЦЯЛАТА ДА Я ПРОДАМ.И МОИТА НЕ Е "БРЦ"И Т.Н КЬДЕТО ГИ СЛАГАТ ТУКА В БЬЛГАРИЯ.МОИТА Е ИТАЛЯНСКА ВНЕСЕНА С КОЛАТА,А БУТИЛКИТЕ СЕ ВОДАТ ДВЕ ПО 40КГ,НО ПОБИРАТ ОБЩО 14КГ,ПО ИНТЕРЕСУВАИТЕ СЕ МАЛКО И ТОГАВА ПИШЕТЕ.САМО ШЕ КАЖА ЧЕ ГРАЦКО С 13ЛВ МИНАВАМ 180КМ,А ИЗВЬН ГРАЦКО 300КМ СЬС СЬШТИТЕ ПАРИ,А ДО ПРИМОРСКО ОТИДОХ С 23ЛВ.
Коментар
-
Както не веднъж е казвано зависи от настройките на уредбата и от карането на мен на извънградско ми дава 500 Км за малко под 19лвОтносно това колко побира...кога с 2х40л побереш 14 КГ ми донеси касовата да ти я платя (може би на -28 градуса) аз съм с общо 53Л бутилки Фабер (нови) и побитам на 0 градуса 8л. Тоест ти на сегашната температура ...може би почти 12л.Пък и изказвания от сорта на "бутилките МИ побират...." най-малкото е не сериозно и показва липса на грамотност (това че имаш уредба (метан-система) не значи непременно че разбираш от това.Според мен като продаваш нещо такова трябва да напишеш марка на бутилките, тегло и др характеристики (най-малкото са доста пари за уредба за да си мълчиш)Редно е според мен да дадеш каквато инфо имаш за това колко е карано с уредбата (тук и там) минавала ли е тук на преглед, имаш ли някакъв документ за нея...еи такива дребни работи...Редно е ти да проучиш колко ще струва монтажа и демонтажа и къде (за да ориентираш хората) препоръчителноИ макар и да мислиш че нямам интерес и само спамвам - напротив имам интерес (за брат ми) но това инфо в темата е крайно недостатърно за да се вземе обективно решение. Пък ти сам ще решишFiat Bravo 1.6 16V - Бензин
Коментар
-
Re: МЕТАН
smurfibr написа:скоро ще се разбере кои ше земе метанаdimov75 написа:колега уреди ни и нас от тия бутилки за по 200лв.Medic написа:колко е карано с уредбата (тук и там) минавала ли е тук на преглед, имаш ли някакъв документ за нея...еи такива дребни работи...Редно е ти да проучиш колко ще струва монтажа и демонтажа и къде (за да ориентираш хората) препоръчително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар