МЕТАНОВАТА УРЕДБА Е ЛАНДИ РАНЦО.БУТИЛКИТЕ СА ДВЕ ПО 40КГ.В МОМЕНТА МЕТАНОВАТА УРЕДБА Е НА ФИАТ БРАВО 1.6 16В.ЦЕНА:850ЛВ.ЧИСТО НОВА Е 1800ЛВ,КОНСУЛТИРАХ СЕ В СЕРВИЗА СРЕШТО БАСЕИН СПАРТАК.АКО НЯКОИ СЕ ИНТЕРЕСУВА ТЕЛ:0885316343
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ МЕТАН-МАРКА(ЛАНДИ РЕНЦО)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
МЕТАН
ЗНАЧИ САМО ЗА БУТИЛКИТЕ В СЕРВИЗА НА ДРУЖБА МИ ДАВАТ 500ЛВ,НО АЗ ИСКАМ ЦЯЛАТА ДА Я ПРОДАМ.И МОИТА НЕ Е "БРЦ"И Т.Н КЬДЕТО ГИ СЛАГАТ ТУКА В БЬЛГАРИЯ.МОИТА Е ИТАЛЯНСКА ВНЕСЕНА С КОЛАТА,А БУТИЛКИТЕ СЕ ВОДАТ ДВЕ ПО 40КГ,НО ПОБИРАТ ОБЩО 14КГ,ПО ИНТЕРЕСУВАИТЕ СЕ МАЛКО И ТОГАВА ПИШЕТЕ.САМО ШЕ КАЖА ЧЕ ГРАЦКО С 13ЛВ МИНАВАМ 180КМ,А ИЗВЬН ГРАЦКО 300КМ СЬС СЬШТИТЕ ПАРИ,А ДО ПРИМОРСКО ОТИДОХ С 23ЛВ.
Коментар
-
Re: МЕТАН
smurfibr написа:ЗНАЧИ САМО ЗА БУТИЛКИТЕ В СЕРВИЗА НА ДРУЖБА МИ ДАВАТ 500ЛВ,НО АЗ ИСКАМ ЦЯЛАТА ДА Я ПРОДАМ.И МОИТА НЕ Е "БРЦ"И Т.Н КЬДЕТО ГИ СЛАГАТ ТУКА В БЬЛГАРИЯ.МОИТА Е ИТАЛЯНСКА ВНЕСЕНА С КОЛАТА,А БУТИЛКИТЕ СЕ ВОДАТ ДВЕ ПО 40КГ,НО ПОБИРАТ ОБЩО 14КГ,ПО ИНТЕРЕСУВАИТЕ СЕ МАЛКО И ТОГАВА ПИШЕТЕ.САМО ШЕ КАЖА ЧЕ ГРАЦКО С 13ЛВ МИНАВАМ 180КМ,А ИЗВЬН ГРАЦКО 300КМ СЬС СЬШТИТЕ ПАРИ,А ДО ПРИМОРСКО ОТИДОХ С 23ЛВ.
Коментар
-
ако ти платя уредбата преди да продадеш бутилките, няма да има проблем да се оттървеш от уредба без бутилки - може даже всичко да стане на един и същ ден - и да продадеш и бутилките ако я демонтират и монтират на същото място където ще ти ги изкупят ... то и на мен не ми е гаранция, че работи уредбата и след монтажа - докато не си взема бутилки, но просто ми излиза много скъпо с твоите бутилки - ще пиша на лична, и ще звънна - когато имам възможност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар