Джантите не са в добър външен вид. Гумите са на малко километри. Продавам ги защото са малко големички за моето Фиатче /Пунто/. Цена няма да слагам засега........ вие кажете
ДОТ-а на гумите е ’7CV1204’ TOYO PROXES T1-S. Ако може да се вярва на стария собственик от когото купих клата са на 2-3 месеца за малкото километри съдя по грайфера и мустачетата по протектора.
Гумите и джантите се продават комплект /заедно с болтовете за джантите/. Цената за която искам да ги продам е 550лв. Може и да е височка ама какво да се направи.
Според тези цени, които ти се въртят в главата по-добре продай джантите отделно от гумите. Първо джантите не са с особено атрактивен дизайн за масово търсените Браво/Брава/Марея. Да не кажа направо, че ще загрозят колата. Второ гумите може да са карани 2-3 месеца, но по DOT са произведени точно преди 3 години!
След като цената е висока както разбрах, предложете нещо вие. Както се вижда аз не бях обявил цена!!!!Гумите и джантите са големи за моя автомобил. Искам да ги продам. Повтарям да ги продам не да ги подаря :D Така че кажете си и вие колко давате.
ми пич, аз взех от Red Storm 15" с гуми при тва свалени от Седичито и бих казал че са много по-красиви от тия, верно гумите ще издържат само тва лято ама виж в "продава" темата "sedici" и си направи сметка щом аз ги получих срещу 250лв как изглежда твоята оферта...
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
колега същите джанти продадох с 300 зора за 30 лв . броя джантите са от алфа . незнам от каде ти се вартят космически цени но те съветвам да забравиш че чрез продажбата на тези джанти гуми ще избиеш парите дадени за автомобила .
Само съвет... за мен разумната цена за гумите е 200лв. за четирите. Може да са карани 3 месеца, но са произведени преди 3 години! За джантите... според мен едва ли някой ще ти даде и тази сума, но да речем може за 200лв. да ги обявиш и тях, пък после да сваляш. Това са моите наблюдения на пазара! Приеми мнението ми, като съвет, а не, като заяждане. Аз мерак към това, което продаваш нямам!
Коментар