Джантите не са в добър външен вид. Гумите са на малко километри. Продавам ги защото са малко големички за моето Фиатче /Пунто/. Цена няма да слагам засега........ вие кажете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 15" лети джанти с гуми 195/50/15
Collapse
X
-
gugko написа:. Цената за която искам да ги продам е 550лв. Може и да е височка ама какво да се направи.FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
team написа:gugko написа:. Цената за която искам да ги продам е 550лв. Може и да е височка ама какво да се направи.● MB Е320 CDI 4 Matic 11.2007 ● Mazda 3 BL 08.2011 ● Toyota Hilux 2,5 D-4D 05.2007 ● Punto 1,2 SPI 10.1998 ●
o Експертни оценки на имоти. Бизнес оценки o
Коментар
-
Според тези цени, които ти се въртят в главата по-добре продай джантите отделно от гумите. Първо джантите не са с особено атрактивен дизайн за масово търсените Браво/Брава/Марея. Да не кажа направо, че ще загрозят колата. Второ гумите може да са карани 2-3 месеца, но по DOT са произведени точно преди 3 години!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ми пич, аз взех от Red Storm 15" с гуми при тва свалени от Седичито и бих казал че са много по-красиви от тия, верно гумите ще издържат само тва лято ама виж в "продава" темата "sedici" и си направи сметка щом аз ги получих срещу 250лв как изглежда твоята оферта...Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Само съвет... за мен разумната цена за гумите е 200лв. за четирите. Може да са карани 3 месеца, но са произведени преди 3 години! За джантите... според мен едва ли някой ще ти даде и тази сума, но да речем може за 200лв. да ги обявиш и тях, пък после да сваляш. Това са моите наблюдения на пазара! Приеми мнението ми, като съвет, а не, като заяждане. Аз мерак към това, което продаваш нямам!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар