Тампони на амортисьори?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На части Фиат Темпра комби 1.9 турбо дизел
Collapse
X
-
Re: на части Фиат Темпра комби 1.9 турбо дизел
hf hpe написа:.....имам и малко части за фиат брава, като са останали предимно по интериораи няколко врати.....
Коментар
-
Re: на части Фиат Темпра комби 1.9 турбо дизел
nParMaTuK написа:hf hpe написа:.....имам и малко части за фиат брава, като са останали предимно по интериораи няколко врати.....
Коментар
-
предните амортесьори и арматурното табло заминахатака некви цени:врати задни комплект с ел машинки по 20 кинтапредна броня(голямата- с решетки от халоген до халоген) с халогени със спукани стъкла 40 левапредна лява врата без стъкло 10 кинтапредна дясна е ударена стъклото 10 кинтафар преден десен 25 кинтадекоративна решетка между фаровете 15 левчетарамка която държи фаровете 15 левастартер(със сменян бендикс) 40 леваглава (спукана между клапаните-който се мисли, че неговта не е, жестоко се лъже :D ), сто леванафтова помпа 80 леваскоростна кутия(синхронизатор на 3-та скорост за смяна, струва 12 лева)- 100 лева, с отремонтиране и 1 година гаранция 200 левавакуум помпа(от тия дето не се прецакват) 35 кинтаподкалник десен(съвсем леко за залепяне) 9 лева4 броя седалки 20 леваразни пластмаси в колата по 3 лева бройкакутия въздушен филтър 20 леварелинги на тавана 15 леваако на някой му трябва нещо което не съм изброил да знае, че най-вероятно го имам :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар