Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На части Фиат Темпра комби 1.9 турбо дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тампони на амортисьори?
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

hf hpe написа:
      айде колата още се продавацени много народни
      Ами казвай кога да идваме да купуваме и къде
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

lu40 написа:
        hf hpe написа:
        айде колата още се продавацени много народни
        Ами казвай кога да идваме да купуваме и къде
        днес беше мхого удобен денма сега се прибирам от тамдругата събота обявам сергиявсеки идва сваля си, аз давам инструмент и отнасяза парите винаги ще се разберем :D

Коментар

Алтернатор има ли колко ампера е и как с какво захващане е.Ако можеш даи една снимка.И колко пари му искаш естесвено.

Коментар

алтернатора е бошне си спомням колко ампера ено заради климатика е най-многото възможни

Коментар

колега трябва ми един амортесьор /ако е останал/ читав ли е и цена
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Hf hpe,време е да ни светнеш ще има ли сергия в събота ?

Коментар

lu40 написа:
                  Hf hpe,време е да ни светнеш ще има ли сергия в събота ?
                  сергията се отлага за неделя утре 13.05.2007 след 9:00 до към 13:00който иска да заповяда на паркинга пред столично ХЕИна кръстовището на улица враня и опълченскаайде идвайте, че после ще псувате защо съм я дал на надин

Коментар

Re: на части Фиат Темпра комби 1.9 турбо дизел

hf hpe написа:
                    .....имам и малко части за фиат брава, като са останали предимно по интериораи няколко врати.....
                    Колега , виж ми мнението в тая тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15902&start=30 (на 3-та стр.) да не го пиша пак , че съм намислил да се занимавам с глупости имаш ли ги нещата?

Коментар

nParMaTuK написа:
                      hf hpe написа:
                      .....имам и малко части за фиат брава, като са останали предимно по интериораи няколко врати.....
                      Колега , виж ми мнението в тая тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15902&start=30 (на 3-та стр.) да не го пиша пак , че съм намислил да се занимавам с глупости имаш ли ги нещата?
                      имам ги всичките

Коментар

hf hpe написа:
                        ....имам ги всичките
                        Дай на Л.С. цена :D

Коментар

предните амортесьори и арматурното табло заминахатака некви цени:врати задни комплект с ел машинки по 20 кинтапредна броня(голямата- с решетки от халоген до халоген) с халогени със спукани стъкла 40 левапредна лява врата без стъкло 10 кинтапредна дясна е ударена стъклото 10 кинтафар преден десен 25 кинтадекоративна решетка между фаровете 15 левчетарамка която държи фаровете 15 левастартер(със сменян бендикс) 40 леваглава (спукана между клапаните-който се мисли, че неговта не е, жестоко се лъже :D ), сто леванафтова помпа 80 леваскоростна кутия(синхронизатор на 3-та скорост за смяна, струва 12 лева)- 100 лева, с отремонтиране и 1 година гаранция 200 левавакуум помпа(от тия дето не се прецакват) 35 кинтаподкалник десен(съвсем леко за залепяне) 9 лева4 броя седалки 20 леваразни пластмаси в колата по 3 лева бройкакутия въздушен филтър 20 леварелинги на тавана 15 леваако на някой му трябва нещо което не съм изброил да знае, че най-вероятно го имам :D

Коментар

някой неща заминахадруги за вас останаха :D

Коментар

Кажи кога да идваме

Коментар

купето заедно с вратите и салона го купихаостаха неща от ходовата част и двигателя

Коментар

Working...
                                X