Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

оригинални ляти джанти -15, 4бр

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оригинални ляти джанти -15, 4бр

оригинални ляти джанти -15, 4бр-400лв. ,с гумите 500лв.Джантите са без капачки! така докараха колата.
    Прикачени файлове

И как мислш да ги видим тези джанти
    FIAT BRAVO 2.0 20v
    http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

от този модел са, ето ги и тях Гумите са пирели 6000 и бриджстоун потенца,вторите са почти нови!
      Прикачени файлове

Коментар

интересува ме потенцата....параметри, километри, цена...
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

само гумите не ги продавам,само джантите може- но не и гумите!

Коментар

Е добре де, ти как ги виждаш нещата с тия джанти без капачки?Само заради, тях цената трябва да падне поне на 250 лв. Адски грозни са

Коментар

doofiat написа:
              Е добре де, ти как ги виждаш нещата с тия джанти без капачки?Само заради, тях цената трябва да падне поне на 250 лв. Адски грозни са
              А да не става изобщо въпрос за тяхното състояние.То верно за италянките по трудно се намират джанти ама пък вие се осирате500лв.
              FIAT BRAVO 2.0 20v
              http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

doofiat написа:
                Абсолютно е прав колегата - супер грозни са без капачки, намери им ги и тогава им искай такава цена Язък Тасовете са ми по-красиви, отколкото тези джанти без капачки.
                1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

и аз предпочитам да са с капачки,но за съжаление ги няма! Доколкото разбрах можело да се отлеят от пластамаса и да се боядисат и търся подходящ човек или готови да закупя.а на тези които не им харесват или им се виждат скъпи нека да си карат техните,никой не карам насила!

Коментар

Поне да ги беше измил малко колега, че така не се различава мръсни ли са или учукани ... май е по-скоро второто (по краищата). Сигурно ти подбиваме цената с коментарите си, но честно казано за тия джанти и 100 лв. няма да дам. Нищо лично! За 400 лв. най-спокойно човек може да се купи нови алуминеви, които въпреки всичко ще бъдат НОВИ, независимо колко време ще карат. То разбирам, че тези са си оригинални италиански ама са в плачевно състояние на базата на парите, които искаш. А и допълнително изглеждат кофти заради липсата на капачки. Не знам, замисли се за цената, ако искаш да ги продадеш ...Успех!

Коментар

ако търсиш джанти за 80 лв. -купи си железни

Коментар

Успех с продажбата! Леко искам да те светна че същите джанти ги предлага колега от форума за 300 лева без гумите и с капачки и без удари по външния борд, като при твоите.Дебеличка ти е цената колега.
                        Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

dimov75 написа:
                          ако търсиш джанти за 80 лв. -купи си железни
                          За 100лв. се купува чисто нова 14 цолова алуминеви джанта! Аз за 300лв. изпадат жестоки комплекти втора употреба 15-ки! Мисля, че си попрекалил с цената, но де да знам... за всеки влак си има пътници!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14099 За сравнение .
                            Фиат Мареа 1,9 ТД

Коментар

хора за секи влак си има пътници..що не оставите човека да си ги продава..темата е напълнена с адски излишни коментари,а колегата дето казва 4е испадали супер яки джанти 2 ръка на добри цени да даде някой пример че скоро не съм срещал такива..

Коментар

Working...
                              X