Здравейте,Предлагаме ксенонови системи за вграждане във всички видове автомобили. Системите са пълен комплект и включват всичко необходимо за надграждане до ксенонови фарове.1 година гаранцияцена на единичните системи 380 лв.За повече информация:www.xenon-bg.netinfo@xenon-bg.net0888 795 001 - Николай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
XENON системи за всички автомобили
Collapse
X
-
Vladim написа:Като станат по 150-200лв. каквато е реалната им цена ще се купя. На този етап мисля, че са назаслужено скъпи!
Коментар
-
Мисля че Владим е прав в Германия ксенона стува от 60 до 100 евро в зависимост колко келвина е скоро мой братовчед си купи с международна гаранция 24 месеца или 60000 километра . Но там са по евтини защото покупателната способност на немците сигурно е по малка или хората там не искат от продажбата на един комплект ксенон да изкарат пари за два.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
www.xenon-bg.net написа:Не искам да те разочаровам, но на този етап цените няма как да паднат толкова. Освен, ако в БГ не започнат да се продават същите обеми както в САЩ и то пак ще говорим за най-ниското качество комплекти...Сигурен съм, че цените ще паднат доста по-бързо, отколкото предполагаш.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Абе какво се занимавате с глупостиХората продават ксенон на тази цена, който иска купува, който иска само гледа
А който иска си поръчва от Германия да му докарат
Никой на сила не Ви кара да купувате
Ако все пак сте мераклии, човека Ви подсказа
Съберете се 15-20 човека, които искат ксенон и му искайте цена тогава
100% ще смъкне надолу с 30-40лв.
Аз лично бих си сложил, но не на тази кола, все пак колата струва 3-4000лв. и не си заслужава
А за служебната няма да дадат пари
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
dani389 написа:Мисля че Владим е прав в Германия ксенона стува от 60 до 100 евро в зависимост колко келвина е скоро мой братовчет си купи с международна гаранция 24 месеца или 60000 километра . Но там са по евтини защото покупателната способност на немците сигирно е по малка ,или хората там не искат от продажбата на един комплект ксенон да искарат пари за два .
Коментар
-
Подкрепям напълно колегата Vladim. Само преди няколко месеца се говореше за цени от над 600 лева и даже трудно можеше да се намерят комплекти. Сега - 380 лева. Ами дай боже след още няколко месеца и 250 лева, а и идва лятото, светлата част на денонощието е по-голяма.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар