Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам фиатски джанти 15" с пет лъча + 4 летни + 2 зи

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

продавам фиатски джанти 15" с пет лъча + 4 летни + 2 зи

с летните гуми са BF Goodrich 185/55/15, зимните са карани само два месеца maloya cresta 220 185/55/15, плюс една зимна бонус на един месец, но с балонче, което е оправено с подложка. цена 600 лв или замяна за лети 14 + доплащане от ваша странаснимки след малко
    Bravo SX TD100, 1997

Re: продавам фиатски джанти 15" с пет лъча + 4 летни +

simps написа:
    ...снимки след малко
    --->Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 12:43 pmПредставям си, като казваш много, какво имаш предвид...
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

този дъжд ме изненада със снимките все пак трябва да е светличко, че да излезнат по-лускаквки джантите довечера в гаража ще ги снимам!
      Bravo SX TD100, 1997

Коментар

пусни снимки :D

Коментар

даи снимки
          punto gt3 98'

Коментар

ето снимки, малко куца осветлението
            Прикачени файлове
            Bravo SX TD100, 1997

Коментар

и другите две
              Прикачени файлове
              Bravo SX TD100, 1997

Коментар

Успех в продажбата на тези джанти!Според мен си понадул яко цената. Има петолъчки къде къде по-изчистени. С интерес очаквах обявата ти колега, но леко се разочаровах - не си представях такива джанти за тази цена.

Коментар

Иначе джантат не лоша,здрави са тези джанти изпитал съм ги,аз сега карам с ветилаторите,цената зависи от гледнаат точка,до скоро се продаваха същите с гуми за 400лв. ,но да не забравяме че тука са четири летни и две зимни,а друго да кажа тези гуми са много рядък размер,аз например на моята и мног ниска и мога да я карам смоа на 185-55-15 или 195-50-15 други не побирам.

Коментар

Аз съм с абсолютно същите джанти и съм през лятото със 185/60/15.
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

тези джанти са едни от най-здравите за нашите бегачки. относно външния им вид- като купих колата, биаха направени с вътрешна центровка с лепенке и изглеждаха съвсем по друг начин, ама българска му работа местния гумаджия не предлагаше такава екстра като ми сложи зимните галоши!относно размера- този 185/55/15 е стандартния за 15", ако караш с 185/60/15 това е с +25 мм повече от фабричния размер, което е извън нормата и води до ред странич ефекти- коземтични: спидометъра не е точен; механични: гумата опира в завой и на дупки в калника, което е потенциална заплаха за грайфера и целоста на гумата, особено ако амортисьорите не са ти наред, т.е. на твой собствен риск
                      Bravo SX TD100, 1997

Коментар

Никъде не се опира, вече година и половина карам (вдигнах с една идея нагоре предната броня, просто изправих леко пластините дето я държат). Просто сложих 60-ки защото с 55 и тая твърда возия е голям ужас. Все едно карам без гуми Това са оригиналните Фиат-ски джанти, които слагат фабрично. Само тея пластмаси в средата се чудя с какво да ги сменя, че 2 ми липсват а другите на нищо не приличат
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Този модел ми е един от любимите оригинални джанти на Фиат. Успех с продажбата!
                          Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

стига, че ще се разстроя и ще се откажа да ги продавам и без това колкото повече си гледам снимките, толкова повече си мисля, че без тях колата няма да е същата!
                            Bravo SX TD100, 1997

Коментар

simps написа:
                              стига, че ще се разстроя и ще се откажа да ги продавам и без това колкото повече си гледам снимките, толкова повече си мисля, че без тях колата няма да е същата!
                              прав си!! и аз съм с такива, но моите се нуждаят от обновление....
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Working...
                              X