Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се лаптопче

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продава се лаптопче

Продавам Лаптоп Toshiba Satelite. Характеристиките са му: 2Ghz; 256 DDR RAM; 40 GB hard; DVD/CD-rw 15" monitor. Единствения проблем на лаптопа е че батериятя му не държи. Лаптопа е от Америка и е внесен в БГ през лятото. ЦЕНАТА му е 600лв. За контакти тук и на 0883 327 100П.С. Давам бонус мишка

Забравих процесора е Интелски

Коментар

Е кога бе толкова бързо сдаде багажа тая батерия. Toshiba уж с добри батерии (говоря от личен опит) ... пусни и някоя снимка!

Коментар

Довечера ще пусна снимка, а относно батерията в началото мислих да я оправям.От вносителя на Тошиба за България е 70 Евро, има и друг вариант да се рециклира който пък е окло 40 лв.

Коментар

Ето и снимки ма са ми от телефона и не са с мн добро качество. Ако те интересуват още ще ти пратя
          Прикачени файлове

Коментар

Има ли wireless, дай точния модел че съм заинтригуван.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Тойшиба

Коментар

Yavor написа:
                Има ли wireless, дай точния модел че съм заинтригуван.
                Модела на Лаптопа е А15-S129, Вграден wireless няма но може с външен който струва около 70лв.П.С. Ако те интересува утре няма да мога да влезна във форума, че ми се налага да пътувам до Пловдив и може да ми звънеш.

Коментар

Ето Ви линк с най точна информация, процесора е на 2.4 не на 2.0 както бях писал. http://www.shopping.com/xPF-Toshiba-...-www.google.bg

Коментар

Продаден

Коментар

Working...
                    X