зна4и колата е с удар в бордюр и задния мост не става. ако някой се интерсува да го взема цялото за 400 кинта/върви си, аз го карам, но трябват ремонти/ ина4е давам само пластмасовите 4асти от него-табло, кори, фарове стъкла и т.н. ако някой се интересува да пита
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам фиат уно 1.1 '88 год. цяло или на 4асти
Collapse
X
-
МОЖЕ да, ще ги пусна след малко тук ама не са правени с цел продажба на колата и са малко панорамни :D ами ина4е гледам, 4е си от ямбол?????? дай на ли4ни ще ти дам пове4е инфоНе можах тук да ка4а снимки дай мейл ще ти пратя тамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: продавам фиат уно 1.1 ’88 год. цяло или на 4асти
pakumba84 написа:зна4и колата е с удар в бордюр и задния мост не става. ако някой се интерсува да го взема цялото за 400 кинта/върви си, аз го карам, но трябват ремонти/ ина4е давам само пластмасовите 4асти от него-табло, кори, фарове стъкла и т.н. ако някой се интересува да пита
Коментар
-
Plamen Atanasov написа:pakumba84 написа:зна4и колата е с удар в бордюр и задния мост не става. ако някой се интерсува да го взема цялото за 400 кинта/върви си, аз го карам, но трябват ремонти/ ина4е давам само пластмасовите 4асти от него-табло, кори, фарове стъкла и т.н. ако някой се интересува да питаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba84 написа:Plamen Atanasov написа:pakumba84 написа:зна4и колата е с удар в бордюр и задния мост не става. ако някой се интерсува да го взема цялото за 400 кинта/върви си, аз го карам, но трябват ремонти/ ина4е давам само пластмасовите 4асти от него-табло, кори, фарове стъкла и т.н. ако някой се интересува да пита
Коментар
-
Plamen Atanasov написа:pakumba84 написа:Plamen Atanasov написа:pakumba84 написа:зна4и колата е с удар в бордюр и задния мост не става. ако някой се интерсува да го взема цялото за 400 кинта/върви си, аз го карам, но трябват ремонти/ ина4е давам само пластмасовите 4асти от него-табло, кори, фарове стъкла и т.н. ако някой се интересува да питаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba84 написа:зна4и колата е с удар в бордюр и задния мост не става. ако някой се интерсува да го взема цялото за 400 кинта/върви си, аз го карам, но трябват ремонти/ ина4е давам само пластмасовите 4асти от него-табло, кори, фарове стъкла и т.н. ако някой се интересува да пита
Коментар
-
DODOSPORT написа:pakumba84 написа:зна4и колата е с удар в бордюр и задния мост не става. ако някой се интерсува да го взема цялото за 400 кинта/върви си, аз го карам, но трябват ремонти/ ина4е давам само пластмасовите 4асти от него-табло, кори, фарове стъкла и т.н. ако някой се интересува да питаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар