Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам фиат браво 1.6 16v - ПРОДАДЕНА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам фиат браво 1.6 16v - ПРОДАДЕНА

Колата е нов внос ударена челно.Може да се направи но аз нямам времето да се занимавам с нея и искам да я продам.Търся и 1200лв мисля, че това е изгодно за тези които разбират и могат да я направят.Продавам я и на части, повечето от колата е в отлично състояние двигателят е здрав, бордовият компютър и изобщо цялото купе от вратите назад.За контакти тел: 0888884799 (Милен)Живея в с. Черно море (намира се на 14км от Бургас)Прилагам и снимков материал за да се добие някаква по обща представа.
    Прикачени файлове

От вратите назад добре. Ами от предния капак назад? Нещо не ми се види тавана и седалките?

Коментар

няма поражения!Всичко друго е здраво седалки и т.н. вътре в купето единственно е изкривен волана.

Коментар

Колега имаш ли това?http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13310

Коментар

да цялото ляво огледало е здраво но ако ще го продавам ... цялото.Цената е по договаряне.

Коментар

ahakuh написа:
            да цялото ляво огледало е здраво но ако ще го продавам ... цялото.Цената е по договаряне.
            Колко искаш за цялото огледало?

Коментар

Интересува ме колко парички искаш на шофьорската седалка!?Обаче въпросът е дали й работят всички механизми?
              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Огледалаат ако са здрави и нямя да ги даваш с колата, интересуват ме... ако си навит... кажи на ЛС цена !Иначе успех с колата
                Fiat Bravo 1.6 16V - Бензин

Коментар

цена за предните седалки ще може ли да ми кажеш
                  -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                  -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Каква марка са бобините и кабелите за свещите?Цени да ми кажеш,ако може.

Коментар

кората на багажника. цена?
                      bravo-bravisimo

Коментар

С кой модел касетофон е пиши на лични.
                        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Колега имаш ли пластмасата (прага) който седи долу като отвориш вратата от към шофьора.

Коментар

Ще помоля за снимки от двете страни, на предните колонки със затворени врати, предната част на тавана и на роговете. От София съм, така че трябва да помисля и за транспорт. Ще говорим допълнително.
                            Вече нямам италянска машина

Коментар

имам интерес снимаи от сякаде !

Коментар

Working...
                              X