Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ и ОЧАКВАН ВНОС на автомобили, ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

A Punto 1,1 за мене????Аз ти писах ако помниш.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

nasti написа:
      Stan4y - много ми е трудно да ти намеря дизелова брава в добро състояние, просто предпочитам да не изкарвам пари от теб, отколкото да ти продам кочина.sachma - момчета от Горубляне пазаруват от мен коли и после продават с печалба
      http://www.autoscana.com/index.php?showtopic=31Дали това е трудно намерена Брава ? Колеги ще изкаже отзиви ли някой пазарувал от "nasti" ? По телефона човека звучеше убедително :D обаче не съм от София и ми е малко проблем ходенето в тази посока и не ми се иска да си похабя 2 дена.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

не се отмятам от това което съм писал, за това не съм пълен с брава ТД а имам само една, трудно се намира хубав дизел в години наистина, това че са ми изпаднали няколко е резултат на много работа!

Коментар

Опел Вектра Б, 1999г., седан, 1.6 с климатик, ербеци, абс, ел. пакет и т.н. перфектна - цена в Италия 3300 евро!Ауди Б4 1995г., авант 1.6 без климатик цена в Италия 1700 евро

Коментар

Fiat Coupe, olf 4 TDI, Golf 4 1.8, Mercedes CLK, HYUNDAI TERRACAN, VW Transporter, Fiat Ducato - хладилен и други.снимки и подробно инфо в www.autoscana.com

Коментар

ееее, с голям интерес ще гледам и другите секции на сайта ти .
              Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

punto

Ima6 li oferti za Punto 2000-2002, 4 vrati

Коментар

Ми вчера купих едно автоматик, ама то за мама, че тя скорости не може да кара.Иначе изпадат, хубавите са около 3200-3300 евро

Коментар

konkretni oferti s snimki moze li da mi dade6 za tezi hubavite

Коментар

Тази седмица съм там, другата ще имаш конкретни оферти за такива

Коментар

ok , ste 4akam , ako ne te zatrudnjava mi gi prati na maila ivotour@yahoo.com

Коментар

ivotour написа:
                          ok , ste 4akam , ako ne te zatrudnjava mi gi prati na maila ivotour@yahoo.com
                          Айде ако не те затруднява пиши на кирилица!!!
                          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

nasti искам да попитам и аз.някакви honda civic или toyota corolla да се намират.също и volvo s40 ама да не е с мотор 1.6,по-голям да е.нека да са след 1997г и с предпочитане да имат климатик.благодаря.

Коментар

В автокъщата в момента имам Корола 97г., с климатик, ела да я видиш ако искаш

Коментар

Аз пък ще чакам Bravo HGT
                                Bravo(TM) HGT

Коментар

Working...
                                X