Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ и ОЧАКВАН ВНОС на автомобили, ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nasti, ако не представлява трудност питай за coupe.
    FIAT Punto 75

Коментар

Аз вече питах, чакаме в момента колата да бъде обслужена за да могат да си я сметнат и ще кажа цената тук.

Коментар

Toyota Paseo 1996г., 1.5 бензин с климатик, лети джанти, хидравлика, 2ербега, АБС, пълен ел. пакет и ЦД - цена в Италия 1200евроСнимки на www.autoscana.com

Коментар

Нищо не казваш за Гранде 1.4 16v

Коментар

По-трудно се намират, защото са много нови. Чакам оферта и ще пиша

Коментар

понеже са си строших колата ... и вече трябва да гледам за нова! ако имаш да ми предложиш пунто ... производство от 2002ра нататък бензин 60 коня с клима еърбегове ел стъкла въобще със всякви екстри! мн държа да е безопасна! че сега с тая катастрофа дето стана виждам колко е добре да имаш 6 еъбега напраово дължа живота си на тая кола! дай ми някви оферти! взема ли парите от застраховката на старото пунто вече съм готов да купувам
              Punto 2002 - смачкано

Коментар

Вземи парите от застраховката и ще ти намерим кола, специално с пунтовците нямаме проблем

Коментар

кажи ми някакви ориентировачни цени... за да си правя сметките
                  Punto 2002 - смачкано

Коментар

nasti, почвам да се поослушвам за някой SUV, доста предварително ама ако можеш да ме ориентираш какво да очаквам....Да речем Фронтера Спорт около 93-95-та, или Витара, или нещо сходно. Бензин (па ако са с газово - супер).
                    Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

94г. - Фронтера спорт 2.0 115кс, с АГУ - цена в Италия е 2500 евро.

Коментар

Nasti, а някава вероятност за бартери, естественно с доплащане, изобщо съществува ли?
                        Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

На тези цени не бих казал

Коментар

Заминавам за Италия в неделя следобед. Ако някой има някакви поръчки може да казва до утре на обяд. Ще говорим директно по телефона или на място в автокъщата.

Коментар

Приател си търси някакво Пунто на цена до към 3500-4000лв. Някакви оферти
                              Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                              Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                              Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Nikcho написа:
                                Приател си търси някакво Пунто на цена до към 3500-4000лв. Някакви оферти
                                За тия пари ще си купи Bravo или Brava Виж тука:http://www.autoscana.com/index.php?showtopic=22

Коментар

Working...
                                X