Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ и ОЧАКВАН ВНОС на автомобили, ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

плащаш си транспорт за колата и я получаваш - кеф ти на нашата фирма, кеф ти на друга, това е въпрос на избор - цените са стандартни 700-750лв. - За тва цената е посочена в Италия, тъй като ние продаваме коли, не транспорт или регистриране в КАТ и мислим че това е най-точната формула по която да се работи.

Коментар

Насти, би ли казал горе-долу колко е капарото? Някакъв примерен процент.
      Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Честно казано на място го решавам, когато видя колко е сериозен човек, карал съм коли и на 100лв. капаро

Коментар

С риск да прозвучи малко глупаво, заради прекалено новия модел, но искам да попитам, някое ГрандеПунто под ръка има ли

Коментар

по-скоро да! и Епсилон 05г. съсщо се намира

Коментар

Подробности

Коментар

Волво 460 бяло, 1997г. с полу-кожа, климатик, ARB, ABS, ел. пакет и т.н. и т.н. - колата изглежда доста прилично - цена в Италия 1000 евроФиат Пунто 1995. 3вр, 1.7ТД, с хидравлика, лети джанти и ел. пакет - цена в Италия 1000 евро син металикФиеста 1998г., новия модел, 1.8Д, КЛИМАТИК, хидравлика, ел. пакет, оригинална музика - черен металик - без забележки - цена в Италия 1900 евроХонда Акорд Комби 1996г., 2.0 16В с всички екстри + кожа и лети джанти 16! - колата има дребни забележки по броните - цена в Италия - 2300евро - черен металикФиат Браво 11.2001г. новия мотор 1.2 16v - 80к.с. - бял с КЛИМАТРОНИК, АРБ, АБС, ел. пакет хидравлика със сервотроник и т.н. - цена в Италия 1900 евро бялБМВ 318ТДС 1998г., седан с КЛИМАТРОНИК, кожен волан, ел. пакет, лети джанти, белите мигачи и стопове, борд комп., АРБ и АБС - цена в Италия 2900 евро. зелен металик.снимки на колите може да немерите на:www.autoscana.com

Коментар

Насти, отдавна търся Bravo 1.9JTD, ама не мога да намеря читаво.Та, да питам: Bravo 1.9JTD, климатроник(климатик) + ел. пакета, ама да е добро да не почвам с ремонти - на какви пари ще дойде във Варна
                  OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
                  FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка

Коментар

Ай да питам и аз тогава. Автоматична скоростна кутия има ли някоя по-малка кола или са все големи? За жена ми трябва, млад шофьор е, иска си автоматик и хидравлика на волана...а и климатик/климатроник ако има....Някакви предложения? Марки? Цени?

Коментар

Борко - коя година да е Бравото?Chaos_ - много ми е трудно с автоматиците в Италия

Коментар

Nasti, Fiat Coupe ще се намери ли и горе долу за колко пари?
                        FIAT Punto 75

Коментар

Борко - коя година да е Бравото?
                          Ами сори, че не съм уточнил - 2000г.

Коментар

gogzy - днес отказах едно, защото не мисля че има търсене, но ако истински те интересува може да питам за цена.Борко - бензиновото е сайта е с новия 1.2 мотор и тук стъпва на 4500лв. - дизел трябва да не е повече от 5200-5300лв., като говорим за коли в добро състояние, защото дизел който да е запазен се намира трудно

Коментар

nasti, ако ти изпадне някоя Tigra или Polo свиркай ... Искам да взема някаква на жената, пък и аз да си я връткам Ама такива с огънати ламарини не ги ща да знаеш

Коментар

дизел трябва да не е повече от 5200-5300лв.
                                Е, да де ама аз питам за точно конкретен дизел на Фиат - Комън рейл 105 к.с., то иначе дизели много.Този ДВГ се монтира на Фиат само след 1999 г.

Коментар

Working...
                                X