Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ и ОЧАКВАН ВНОС на автомобили, ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

NastiДа попитам за горе-долу такава Брава,колко ще пари ще излезе цялата процедура Данни:Дата на производство - януари 1998 г.Тип двигател - ДизеловМощност (к.с.) - 82 к.с.Fiat Brava 1,9 TurboDiesel 2799 EURСкоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 148000 кмЦвят - ЧервенОсобености:4(5) ВратиABSAirbagАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерЛети джантиСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеШибедах
    Прикачени файлове
    Мъдроста ме гони но аэ съм по-бърз

Коментар

Имайки предвид последната ми визита в Горубляне, цените на Насти са повече от добри...
      N.Y. State of Mind

Коментар

Stan4y - много ми е трудно да ти намеря дизелова брава в добро състояние, просто предпочитам да не изкарвам пари от теб, отколкото да ти продам кочина.sachma - момчета от Горубляне пазаруват от мен коли и после продават с печалба

Коментар

Колега, искам да попитам може ли да се намери Ланчия Дедра 99г. 1,9 ТД или 1,8 ; 2.0 бенз. ( може и със забележки да е, няма проблеми, само да не е комби) и на каква цена. , че да събираме парици за Дедра, а Темпрата явно никой няма да я иска, ама ще си имаме 2 коли....какво пък
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Да ти кажа, отдавна не съм купувал такива коли, мисля че ще мога да помогна обаче!

Коментар

би ли ми казал моля те, на какви цени вървят Peugeot 406 Coupe? да речем 2.0
              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Хубавите са около 6000 евро

Коментар

nasti мене не ми обърна внимание за Стило и Либра...
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                  Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                  Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                  http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Либра не съм купувал никога честно казано, защото търсенето на либра в България е никакво, въпреки екстрите и качеството на изработка. Последното Стило което продадох беше на 12500лв. 2002г. дизел

Коментар

Опел Тигра 1997г. 1.4 16в -КЛИМАТИК, ЛЕТИ ДЖАНТИ, ХАЛОГЕНИ, хидравлика, ел. пакет, АБС, ербег -цена в Италия 1800 евро

Коментар

продаде се тиграта

Коментар

VW Golf 4, 1999г., 1.9 TDI 81kW 110к.с., климатик, ел. пакет, АБС, 4 Ербег-а, хидравлика със сервотроник, КЛИМАТИК, 5 врати - счупено ляво огледало - цена в Италия 4900 евроРено Клио 2000г., новия модел с 5врати 1.4 мотор, 75к.с., КЛИМАТИК, хидравлика, 2 ербег-а, лети джанти металик, ел. пакет, АБС, дребна забележка на пр. дясна врата под лайстната. - цена в Италия 2900 евроСНИМКИ НА:www.autoscana.comиhttp://autoscana.mobile.bg

Коментар

nasti цените,които обявяваш тук на колите са крайни така ли?

Коментар

не разбирам въпроса, уточни го моля!

Коментар

nasti написа:
                                не разбирам въпроса, уточни го моля!
                                обявяваш в форума примерно Фиат Темпра 1992г за 550 евро броя ти 550 евро и вземам темпрата така ли?или не съм разбрал нещо?

Коментар

Working...
                                X