друга табелка освен 5200 нямаш ли???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВ и ОЧАКВАН ВНОС на автомобили, ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД
Collapse
X
-
nasti написа:Stan4y написа:Горе долу в какъв период пътуваш и се връщаш с колите
Коментар
-
От собственици не пазарувам, защото в Италия няма такава практика, за частните лица колите им са толкова скъпи че примерно автомобил, който в България струва 6000лв. онзи там може да ти поиска и 4000 евро.Освен това ако купувам коли от собственици нямам гаранция за техническото им състояние, докато отношенията ни с автокъщите, с който работим са такива че за всичко хубаво и лошо по колата съм уведомен и мога да предпазя клиентите си от проблеми. В крайна сметка всеки клиент си купува колата за да я кара, не да я ремонтира.Финансовото - дали купуваш кола от частно лице или автокъща няма отношение за ДДС-то, то се начислява в България само и единствено при внос на юридическо лице регистрирано по ЗДДС или такова което според предмета на дейност се занимава с внос на автомобили (в същност 99% от фирмите вносителки сме регистрирани по ДДС).
Коментар
-
Шкода Фабия 2002г. 1.4MPI 75к.с. сиво-син металик, хетчбек, климатик, ел. пакет хидравлика 2xARB ABS!ЦЕНА В ИТАЛИЯ - 4400 ЕВРО - става за ТАКСИRover 414 1996г. сив металик, АГУ, пакет, хидравлика - ЦЕНА В ИТАЛИЯ 1100 евроРено Клио 1995г. 1.2 бордо металик, ел. пакет хидравлика, с новия салон - цена в Италия 900 евроВолво В70 1997г. 2.5TDI 140кс. - Ауди мотор, черен металик с ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ЕКСТРИ - КЛИМАТИЦИ, КОЖИ, ARB, ABS и т.н. - цена в Италия 3100 евро - дребни забележкиАлфа 156 1.8ТС всички екстри без кожа - цена в Италия 2500 евро - дребни забележкиФиат Мареа 2000г., 1.9JTD с климатик, ел. пакет, хидравлика ABS, ARB и т.н. - цена в Италия 1500 евро - гарнитура на главата за смянаVW Поло 1996г. 1.0 мотор, бял, без екстри отличен технически - дясна страна за боя - цена в Италия 1100евроGolf 3 1994г. 5вр. 1.6 син металик, хидравлика, ел. пакет лети джанти цена в Италия - 1300евроТелефона за контакт е същия, а снимки може да намерите в www.autoscana.com и в http://autoscana.mobile.bg
Коментар
-
nasti написа:Rover 414 1996г. сив металик, АГУ, пакет, хидравлика - ЦЕНА В ИТАЛИЯ 1100 евроnasti написа:Алфа 156 1.8ТС всички екстри без кожа - цена в Италия 2800 евро - дребни забележки
Коментар
-
Колега, каква те е цената за доставка от Италия с автовоз и до къде доставяш - само до София или може колата да се закара до друг град макар и на малка платформа? Питам защото ако поръчам едно Пунто за жената ме интересува да ми дайде в Хасково, а не как да се снабдявам с транзитни номера в София. Освен това фактурите с който докарваш колите направо на получателя ли са издадени - т.е. като получа колата мога ли да си ида направо в КАТ или трябва ти да ми пуснеш някакви други документи.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Pitane
Zdrasti batka,bih iskal edin vypros da ti zadam,4e me interesuva.Zna4i az poprincip vnasqm motori ot Italiq i po sepcialno ot Milano,v oblastta rabotq s mnogo pekani hora,i na broiki pravqt otstypki po4ti bez pari da gi vzimam.No sega trqbva samo za men da si vnesa avtomobil,i tyj kato znam 4e ot tam 6te mi izleze po evtino,nqma kakvo da se lyjem,bih iskal kato kolega da mi kaje6 ot kyde pazaruva6,ako e nqkyde v Milanska oblast-to tam se bodi Lombardiq,da mi kaje6 ne6to adres i telefoni.Znam 4e ne ti e mnogo priqtno,no ot edna kola ne vqrvam da spe4eli6 tolkvoa mnogo,pyk i 6te mi napravi6 usluga da ne tyrsq naprazno tam,vypreki 4e sigurno 6te namerq dosta avtosaloni.Пиши на КИРИЛИЦА батка!
Коментар
-
wwweb - единствения проблем на Ровъра е че е все още е мой, а не на някой нов собственик! снимки в autoscana.mobile.bg вече иматам ще видиш и Алфата.Yavor - цената на автовоза е 700лв. до София - ако се разберем за кола, ще намерим начин да ти я изсипем пред входа на КАТ Хасково, няма проблем, имам идея как да станеDoky - за коли от Милано не искам и да чувам, пазарувал съм там, но вече се отказах, сега купувам в Тоскана, то и от адреса на сайтовете май се подразбира. В Милано при хора не мога да те пратя, защото са ми сърдити че не пазарувам вече от тях, но ако се разходиш в района на Монца, ще намериш каквото ти трябва!
Коментар
-
За мен би представлявало интерес Ланча Либра и Фиат Стило. Важното е колата да е стопанисвана читаво, дори и да имат забележки по външен вид и дори леки удари.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
nasti написа:wwweb - единствения проблем на Ровъра е че е все още е мой, а не на някой нов собственик! снимки в autoscana.mobile.bg вече иматам ще видиш и Алфата.
Коментар
-
Заплаща се капаро за колата, при вноса се доплаща останалата част от колата. От Италия се записва директно на името на новия собственик за да се спести ДДС-то върху фактурната стойност.wwweb - алфата за 6400лв крайна цена в българия е повече от чудесна според мен! Всичко по нея като ремонт излиза под 500лв., важно при конкретно този автомобил е че технически е изряден и пристига с документи за техническо обслужване.Относно ровера, цената му е 3000лв. до входа на КАТ, следващите ти разходи за 63лв. в Кат и колата е твоя собствено
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар