Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продвам си Типо-то

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продвам си Типо-то

    Като за начало да си кажа причината че да е ясно - получавам служебна която да ползвам и като лична и така и така си имам вече едно Типо паметник пред блока не искам да стават две.Та колата е :Тъмно сив металик (доста запазена боя,без ръжди,драскотина от ключ от едната старана зад задната врата)Дата на производство - ноември 1988Според километража е на 168 000 според мен също там някъде.двигател - 1108 Fire карбуратор с газова.ел стъклацентрално заклюванеалармагазова (изпарител Lovato,буренце 25 литра в багажника с зареждачка отвън на бронята) на около половин година.нов акумулатор на по-малко от година (с още гаранция)запазени предни гуми Tigar на 1 година и около 10-тина хил.кмплатена гражданска,винетка и прегледи (на газовата и на колата) за 2007-ма година (техническия преглед е до средата на годината)сменени накладки,маркучи,спирачна течност,рециклирана спирачна помпа (честно казано рециклирана защото новата е по-несигурна понеже никой не я знае каква е по народност)сменени предни амортисьори,тампони по предницата,биалетки,до няколко дни и два нови носача,сменени външни и вътрешни накрайници на кормилната рейка и маншоните и.сменен феродов диск и всички гарнитури,семеринги и т.н. по двигателя.сменен ангренажен ремък и ролка лятото.има си прилична поне според мен музика (радио kenwood krc 277 и колони на оригиналните им места т.е. отпред в таблото и отзад до кората).Като цяло какво има да се прави за да си се знае :-малко вият предните лагери на главините и е хубаво да се сменят след известно време.-не работи задната чистачка на стъклото (изгоряло и е моторчето ама аз не я ползвам)-няма си капаче на пепелника (така си я взех и аз)-похлопват и щангите на скоростния лост малко.Регистрирана е на инвалид и е под митнически контрол да края на 2007-ма година.Продавам с я с пълномощно като след излизането и от минтически контрол се прехвърля на името на упълномощения.Цената засега съм я ковнал на 2100лв. ама може да се коментира до около 2000-1900 за колеги от тук.Ако някой се интересува да пише Л.С. или да ме издирва в skype (stefan.gorchev) или на aro10.1@abv.bg или най-сигурно на телефона ми (0895428161).Принципно нямам против колата да се кара на каквито и да е майстори да я гледат и обсъждат защото каквото има съм го казал и в крайна сметка всеки би искал да знае каква кола взима все пак.
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

    #2
    Пич срожи една по-хубава снимка! Колата ти е супер, виждал съм я, но тая снимка...обърква представите, ако ме разбираш.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

    Коментар


      #3
      Да де знам ама днес ще я снимам понеже нямах с какво.Затова сложих единствената която имам.Благодаря все пак за съвета,оценявам го
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

      Коментар


        #4
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

        Коментар


          #5
          Ето малко снимки от днес :
          Прикачени файлове
          Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

          Коментар


            #6
            Колата изглежда перфектно... като гледам няма грам ръждица по купето (за разлика от много др. които са 93-94г.). За съжаление хората често се подвеждат по годината - щом не е след 94, значи е гнилоч... да ама не!Само двигателчето й е малко слабичко за това купе... Но за нечия съпруга/любима това би била перфектната колица. Виждам, че салона й е от хубавите, плюшните. Ако има някой да й сложи едно хубаво двигателче 1,6 ще заспи колата.Успех с продажбата, колега!
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

            Коментар

            Working...
            X