Не им разбирам много на тия колички но мисля,че е от 55коня(съдя по това,че е с ремък а не с верига)Скоростите са читави само трябва да им се смени маслото(по-скоро налее защото изтече)Ако имате интерес тук или 0883347985 - ТониПоздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скорости от Уно
Collapse
X
-
Shtukata написа:Скоростите се продават в комплект с полуоски,карета,маншони,главини и шенкели+тампона на скоростите за 70лв. като разбирасе цената се коментира за по-сериознитеFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
as_novo написа:Shtukata написа:Скоростите се продават в комплект с полуоски,карета,маншони,главини и шенкели+тампона на скоростите за 70лв. като разбирасе цената се коментира за по-сериознитеLancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Crusader написа:as_novo написа:Shtukata написа:Скоростите се продават в комплект с полуоски,карета,маншони,главини и шенкели+тампона на скоростите за 70лв. като разбирасе цената се коментира за по-сериознитеFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Относно това дали стават за Пунто по-добре попитай някой който разбира,за да няма недоразбрали. Иначе който се свърже първи с мен я взима, защото нито имам лично съобщение нито на гсм-а ми е звъняно!Който е сериозен и ги иска ми се обажда и казва да му ги пазя и нема ядове, а не да си говориме празни приказки.Поздрави
Коментар
-
Ако можеш погледни моята тема и ако имаш цифров апарат качи тук някоя снимка.Аз търся чашка но може и полуоска да ми трябва Незнам..... http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14900АЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар