Не им разбирам много на тия колички но мисля,че е от 55коня(съдя по това,че е с ремък а не с верига)Скоростите са читави само трябва да им се смени маслото(по-скоро налее защото изтече)Ако имате интерес тук или 0883347985 - ТониПоздрави
Скоростите се продават в комплект с полуоски,карета,маншони,главини и шенкели+тампона на скоростите за 70лв. като разбирасе цената се коментира за по-сериозните
Скоростите се продават в комплект с полуоски,карета,маншони,главини и шенкели+тампона на скоростите за 70лв. като разбирасе цената се коментира за по-сериозните
Щука аз ще ги взема ама не мога да се свържа с тебе!къде се изгуби?
Колега, ако не ти трябват каретата, маншоните и полуоските /и ако са като на Уно 75/ дай да се разберем да си разделим частите и парите
Колега, ако не ти трябват каретата, маншоните и полуоските /и ако са като на Уно 75/ дай да се разберем да си разделим частите и парите
колега,до колкото разбрах частите са за 55s,не знам дали ще ти свършат работа. на мен ми трябват скоростите!(ти нали искаше халогени,какво стана)
Сега на дневен ред излезе друго /карета/ Халогените ще почакат! А бе нещо много скъпички тия нови карета, ще проверя дали на 55 и 75 са еднакви каретата
as_novoСори, че стана така но помислих,че си се отказал За мен няма значение кое в кой ще отиде така че се разберете помежду си Иначе цената е както говорихме на лични Чакам някой от вас да се свърже с мен 0883347985 - Тони или ЛСПоздрави
Относно това дали стават за Пунто по-добре попитай някой който разбира,за да няма недоразбрали. Иначе който се свърже първи с мен я взима, защото нито имам лично съобщение нито на гсм-а ми е звъняно!Който е сериозен и ги иска ми се обажда и казва да му ги пазя и нема ядове, а не да си говориме празни приказки.Поздрави
Коментар